Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Full Tower Case recensie
Hoewel veel computergebruikers op zoek naar compacte gevallen of slanke computers , de krachtigste computers nog steeds veel ruimte . Full - tower gevallen kunnen grote moederborden faciliteren met ruime uitbreidingssleuven , diverse drive bays voor optische opslag en harde schijven . Ze bijna altijd omvatten een scala van grote ventilatoren aan koeling en luchtstroom in het uitgestrekte zaak te bevorderen . Verschillende gebruikers plek belang op verschillende functies , dus er is geen enkel recht full - tower behuizing voor iedereen . Instructies
1

Onderzoek de bouw van de zaak . Een full tower behuizing hoeft niet om draagbaar of licht . Het moet een stevige bouw , binnen en buiten.

Studie 2 van de binnenkant van de case om te zien hoe gemakkelijk accessoires kunnen worden geïnstalleerd . Kijk voor gereedschapsloze drive bays met gemakkelijke toegang .
3

Controleer het koelsysteem . Volledige torens zijn gemaakt voor veel warmteontwikkeling accessoires . Dus ze hebben meestal meerdere in-en uitlaatsysteem fans . Een zaak moet ook voldoende ruimte binnen om de luchtstroom .

Look 4 voor het gemak functies , zoals een ruime frontpaneel aansluitingen en drive bays met SATA rug platen die zijn hot - swapping vergemakkelijken . Deze drive bays kunnen gebruikers harde schijven schakelen door ze in de drive bays , en vereisen niet afsluiten van de computer stroom .
5

Vind een zaak die ziet er goed uit . Uiterlijk niet noodzakelijkerwijs van invloed functionaliteit , maar veel gebruikers willen een computer die goed werkt en ziet er goed uit .
6

Overweeg extra functies , zoals variabele snelheid - fan controllers , LED-verlichting en temperatuurmeters . Sommige gebruikers zouden kunnen vinden deze opties frivool , maar anderen zouden kunnen denken aan hen als verplichte functies .
7

Controleer de prijs . Full - torens zijn gemaakt voor extreme gamers en high performance computer gebruikers die mag verwachten dat een hogere prijs te betalen voor een luxe koffer . Maar kijk voor een geval dat niet duidelijk is te duur .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te starten vanaf een USB -…
·Informatie over een Celeron FV…
·Hoe je de harde schijf van Del…
·Waar een computer monitor Done…
·Hoe krijg ik een Gigabit Line 
·Hoe maak je een Mini CD in een…
·Hoe je je eigen draadloze Boos…
·Hoe aan het licht van een comp…
·Hoe kan ik een partitie maken …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Betaalbare Laptop Computers 
·Hoe maak je een harde schijf crash Diagn…
·Hoe maak je een Epson inktcartridge Recy…
·Specs voor een HP zv6100 
·Hoe je SATA HDD inschakelen in XP 
·Hoe een uitgevallen Flash Drive Fix 
·Hoe maak je een krakend geluid te bevest…
·Hoe controleert de DDR -geheugen 
·Hoe een 8440w Touchpad uitschakelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com