Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je op afstand inloggen op een Webcam Van Anywhere
In het algemeen , de Amerikanen genieten van een aantal van de veiligste gemeenschappen in de wereld . Toch zijn er altijd een paar wetteloze mensen die liever te nemen van andere srather dan krijg je een eerlijk baan . Daarom moet u altijd het beveiligen en beschermen van uw huis een topprioriteit . Met behulp van enkele speciale software , samen met uw webcam en breedbandverbinding , kunt u een mini - surveillance systeem te creëren in uw huis en bewaken het van overal waar u toegang tot internet hebt . Instructies
Configureren Router voor Remote Access
1

Navigeer naar een gratis dynamische DNS -service website die u toelaat om een hostnaam te gebruiken voor toegang tot uw computer en webcam op afstand te creëren . Dynamische DNS services zoals DynDNS , FreeDNS en No - IP kunt u maken gemakkelijk te onthouden hostnamen u kunt invoeren in de adresbalk van een webbrowser en toegang tot uw computer thuis . Maak een gratis account aan en hostname . Noteer uw hostnaam , gebruikersnaam en wachtwoord . Kopen van 2

Navigeer naar de admin login pagina voor uw breedbandrouter . In de meeste gevallen moet u " 192.168.0.1 ", " 192.168.1.1 " of een vergelijkbaar IP-adres in de adresbalk van uw webbrowser om toegang te krijgen tot de admin login pagina te gaan . Als u niet zeker bent van het IP-adres gebruikt voor toegang tot de router , raadpleegt u de gebruikershandleiding of handleiding van het apparaat . Log in op de router admin of configuratiepagina met uw gebruikersnaam en wachtwoord .
3

Klik op de "Voorkeuren " of " Instellingen " link op de configuratiepagina van de router . Klik op de "Dynamic DNS " of gelijknamige menuoptie . Voer de gebruikersnaam, wachtwoord en hostnaam van de dynamische DNS -service aan u verstrekt . Sla de configuratie-instellingen en klik op " Reboot " of " Restart" als daarom wordt gevraagd . De router opnieuw opgestart en past de nieuwe configuratie-instellingen .
Installeren en configureren Webcam Monitoring Software
4

Download een applicatie waarmee u uw webcam op afstand controleren . Programma's zoals DeskShare , Dorgem en Yawcam kunt u uw webcam op afstand te bekijken met behulp van een webbrowser . Sla het installatiebestand op uw computer .

Klik 5 ' Start' en vervolgens ' Computer '. Navigeer naar de map op uw computer waarin u de webcam bewaking aanvraagdossier opgeslagen . Dubbelklik op het bestand en volg de aanwijzingen op het scherm om het programma te installeren op uw pc . Start uw computer opnieuw als dit wordt gevraagd .
6

Sluit de webcam aan op de computer en wacht tot Windows te detecteren en te initialiseren . Installeer het stuurprogramma voor de webcam uit de installatieschijf als Windows niet herkent de camera automatisch .
7

Start de webcam controle op de toepassing . Klik op de "Instellingen ", "Voorkeuren " of " Opties " link op de menubalk . Klik op de "Camera-instellingen , " " Video-instellingen ", " Instellingen voor de webcam " of andere gelijkaardige voorkeur link. Selecteer de naam van je geïnstalleerde webcam in de lijst van het apparaat . Klik op "Opslaan " of " OK " om de instellingen op te slaan .
8

Klik op de " Remote Monitoring , " " Remote Viewing " of " koppeling Streaming " in de voorkeuren of instellingen sectie . Maak de " Surveillance Mode , " of optie "Enable Monitoring " , klik op "OK . " In de " Streaming Port , " " Access Port ", of " TCP /IP- veld Access Port " , voer een willekeurig getal tussen 1000 en 65535 . NB - Windows gebruikt havens onder het nummer 1000 voor verschillende verbinding taken. Daarom is het het beste om een hoger poortnummer gebruiken wanneer de toegang tot de webcam op afstand .
9

Sla de instellingen in de webcam monitoringsprogramma . Minimaliseer het programma , maar sluit het niet .

Positie 10 van de webcam en richt deze op het gebied dat u wilt controleren .
Access de webcam op afstand

11

Open een webbrowser op een computer vanaf de externe locatie .
12

Open een nieuw tabblad of venster in de browser .
13

Enter de hostnaam die u van de dynamische DNS -provider , gevolgd door het poortnummer toegewezen in de webcam monitoringsprogramma .

Myhousecomputer.dnsservicename
: Bijvoorbeeld , als u de hostnaam " myhousecomputer.dnsservicename.com " en toegewezen poortnummer " 1999 " in de monitor programma webcam gemaakt , zou je de volgende URL- adres in de webbrowser in te voeren . com : 1999
14

Druk op de toets " Enter " en wacht een paar seconden . De video-stream van de webcam verschijnt in Web browser scherm . Om de verbinding te verbreken , sluit de webbrowser .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een ISO branden op…
·Geschiedenis van de Computer M…
·Hoe maak je een SD-kaart Kloon…
·Voordelen van Stand-Alone Comp…
·Hoe maak je een 1394- Adapter …
·Om te lezen hoe een SDHC-geheu…
·Hoe te Overclock een HP Pavili…
·Hoe naar Mount een Case Fan in…
·Hoe maak je een CD /DVD Lens D…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Bluetooth 2.0 EDR Install 
·Specificaties van de Canon IR 5000 
·Hoe te converteren van JK Flip - Flop na…
·Toegang krijgen tot de camera op een Tos…
·Problemen met een LG Super Multi dvd-wri…
·EMZ Bestandstypen 
·Wat is de rol van RAM in Het bepalen van…
·Hoe een L2 Cache Zoek 
·Mijn HP Photosmart 3180 is te laag 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com