Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Full Adder Circuit Leg uit
In computers , wordt alle rekenkundige gedaan op het gebied van de logica . Een paar logische poorten vormen de helft adder . Een paar halve optellers een full adder , en een reeks van full adders vormen het mechanisme dat twee binaire strings toevoegt . Half adders neem twee inputs en een bedrag en een draagtasje . Full adders nemen drie inputs en een bedrag en een draagtasje . Alle computer rekenkundige berust op toevoeging en alle toevoeging is volgens logische bewerkingen . Om volledige adders uit te leggen , te beginnen met logische poorten en werk . Instructies
1

Gebruik logische poorten een half adder bouwen . Logische poorten hebben twee ingangen en output produceren bepaald door het type van de poort . Een EN-poort heeft een 0 -uitgang , tenzij beide ingangen 1 . Een XOR poort met een uitgang van 0 wanneer beide ingangen dezelfde , en een output van 1 wanneer de ingangen verschillend . De invoer naar een half adder gaat om zowel een AND poort en een XOR poort . De uitgang van de XOF poort is de " som " output van de halve opteller , en de uitgang van de EN- poort is het " carry " output van opteller helft .
2

verbinding twee halve toevoegingen samen een full adder maken . Twee van de ingangen naar de eerste helft adder , en de " som " output van de eerste helft adder en de derde ingang gaat naar de ingangen van de tweede helft adder . De " som " uitgang van de tweede helft adder wordt de " som " output van de full adder . De " carry " -uitgangen van beide halve adders gaan naar een OF-poort . Een OF-poort heeft een vermogen van 1 , tenzij beide ingangen 0 . De uitgang van de OF-poort wordt de " carry " -uitgang van de full adder .
3

Maak een rij vol adders , zolang de lengte van de binaire strings die u wilt toevoegen . Maak de carry van elke full adder gaan naar de derde ingang van de volgende full adder . De eerste full adder hoeven slechts twee van de ingangen gebruiken omdat er geen eerdere fase , dus geen dragen van een vorige trap en de overdracht van de laatste volledige opteller geeft een overloop - een aantal te groot voor de rij full adders te hanteren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Laptop Hard Drive Informatie 
·Wat is een Meter apparaat voor…
·Hoe maak je een USB Floppy for…
·Hoe je bestanden uitpakken van…
·Verschil tussen data -cd's & M…
·Hoe maak je een dataschijf te …
·Hoe je video's kunt afspelen v…
·Hoe de cover van een Sony Vaio…
·Burning HD naar Double Layer D…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een SD- kaart te installeren …
·Hoe te sluiten Facebook op Flipboard 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 600M om BIO…
·Brother MFC 420CN Ink Refill instructies…
·Hoe maak je verbinding een VHS camcorder…
·Lexmark Printer installeren Z25 en Z35 
·Hoe een HP Color Laserjet 4600 Maintenan…
·eSATA-poort Types 
·Hoe maak je een Canon printer scanner Pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com