Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De voordelen en nadelen van Electric Notitieblokken
elektronische notitieblokken zijn een van de nieuwste producten van de zich voortdurend ontwikkelende computertechnologie industrie . Het product is een papieren notitieblok - formaat draagbare computer waarmee de gebruiker naar tekstverwerkingsprogramma's te beheren en toegang te krijgen tot het internet weg van huis . Het product is ideaal voor mensen die constant in beweging . Echter , de draagbare aard van het product biedt nadelen in vergelijking met minder mobiele laptop en desktop computers . Kosten

De kosten van elektronische notitieblokken is over het algemeen lager dan die van laptops . Relatief, met betrekking tot de specificaties , laptops zijn betere prijs-kwaliteitverhouding . Echter , voor het doel van de blocnotes , dat is vooral voor tekstverwerking en internettoegang terwijl u onderweg bent , de notitieblokken zijn meer effectieve producten in vergelijking met de laptop . Zoals het kladblok wordt steeds populairder , is de kostprijs van het product te verminderen als gevolg van een meer concurrerende markt wordt gecreëerd . Dit betekent dat notitieblokken een steeds betere prijs .
Grootte

Het compacte karakter van de elektrische notitieblok maken het idee voor het transport en het gebruik terwijl u onderweg bent . Hoewel laptops omslachtig en lastig te gebruiken in kleine ruimtes zoals op treinen of bussen kunnen zijn , de laptop is meer geschikt in deze locaties vanwege het kleinere formaat . De meeste kladblok ontwerpen zijn slank en licht van gewicht , waardoor ze gemakkelijk om met de hand of in een tas of koffer . De compacte vorm van het product toevoegt aan zijn weerstand tegen beschadiging bij een val .
Reparatie

Een nadeel van een elektronisch notitieblok is zijn onvermogen om te worden gerepareerd of opgewaardeerd . Vanwege het gebruik van nieuwe technologieën en het ontwerp complexiteit , delen van het notitieblok niet gemakkelijk toegankelijk zijn of kunnen opgelapt . De kleine en compacte karakter van de producten maken dit nog moeilijker zonder de juiste grootte , gespecialiseerde machines . Delen van een notitieblok , zoals het moederbord , processor en cd- brander kan niet worden opgewaardeerd , wat betekent dat het kladblok altijd beperkt zal zijn in zijn capaciteit en prestaties .
Capaciteit

Een ander nadeel van het elektronische notitieblokken is hun capaciteit . In vergelijking met laptops en desktop computers , de grootte van de harde schijf is kleiner . Dit betekent dat er minder informatie kan worden opgeslagen op het product en ook dat het toestel zal draaien in een trager tempo . De gemiddelde harde schijf capaciteit van een notebook is slechts 120 GB op het moment van publicatie , terwijl de laptop en desktop capaciteiten zijn veel groter .

Previous: Next:
  Computer Drives
·SD Card Zal niet opmaken om de…
·Hoe te Joysticks kopen voor PC…
·Het herformatteren van een Min…
·Hoe te berekenen Parallel UPS 
·Verschillen tussen BusLogic & …
·Hoe je video's opslaan op een …
·Kan niet opmaken Deze jaargang…
·Hoe maak je duidelijk mijn Pal…
·Celeron Processor Vs . Pentium…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
  Hardware Articles
·Hoe u op een USB Keyboard emulatie in de…
·Wat is de BIOS van een computer ? 
·Hoe een HP Color Laser Printer Problemen…
·De effecten van Bad RAM 
·Hoe te verbinden een laptop aan een tele…
·U kunt Hot Swap Interne IDE schijven? 
·Problemen met de HP Officejet Pro L7590 
·Hoe te schrijven over een Overhead Proje…
·Hoe te achterhalen wat voor soort geluid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com