Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je PS3 Eye Get on USTREAM
De PlayStation 3 ( PS3 ) heeft vele USB-poorten kunt u gebruiken om apparaten op het. Een van deze apparaten is de PS3 Eye , dat is een kleine USB- camera die u kunt gebruiken in verschillende games op het systeem . Deze camera kan ook worden gebruikt als een webcam als je het aansluit op uw computer . Zodra de PS3 Eye is opgezet als een webcam , kunt u deze gebruiken voor het streamen van content op het internet met USTREAM . Instructies
1

Koppel je PS3 ogen uit je PlayStation 3 . Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem te laden . Wanneer dit gebeurt , sluit u de PS3 Eye op een vrije USB -poort op de computer . U krijgt een bericht te zien verschijnen met een melding " Nieuwe hardware gevonden . " De computer zal zoeken naar de stuurprogramma's voor het apparaat, maar zal ze niet vinden .

Wacht 2 tot je een melding te zien " Nieuwe hardware wordt niet herkend . " Wanneer dit gebeurt , sluit u het venster en open uw webbrowser . Ga naar de Code Laboratories downloadpagina en klik op de " Download Now " link onder de " Eye Platform Driver CL " header . Klik op " Opslaan" wanneer de download venster verschijnt .
3

Wacht tot het downloaden is voltooid . Klik op "Open " in het venster dat verschijnt en de driver installatie programma zal beginnen . Klik op " Install " en een statusbalk wordt weergegeven die u de voortgang . Wanneer de voortgang 100 procent bereikt , klik op "Finish " om de installatie af te ronden . U wordt gevraagd of u de computer opnieuw op te starten . Klik op " Yes . "

Wacht 4 voor de computer opnieuw op te starten . Als dat zo is , dan zie je de " Nieuwe hardware gevonden " bericht opnieuw verschijnen , maar na een paar seconden, zal het veranderen in " PS3 Eye . " Kort daarna wordt een bericht met de melding " Uw Nieuwe hardware is klaar voor gebruik . "
5

Open uw browser en ga naar de USTREAM pagina . Log in en beginnen een uitzending zoals gewoonlijk . Wanneer het tijd is om het apparaat te kiezen , " PS3 Eye" zal verschijnen op de lijst met beschikbare webcams die u kunt gebruiken . Selecteer deze en streamen van uw video als je normaal zou doen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·How Do You schoonmaken van uw …
·Hoe Smart Media geheugenkaarte…
·Hoe Hard Drive Vind updates 
·Mijn CD Writer Zal niet schrij…
·Hoe te Autoplay functies uitsc…
·How to Get Rid van oude disket…
·Hoe kan ik mijn oude bestanden…
·Hoe Vergelijk Air Kaarten 
·Harde schijven die u kunt gebr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een externe harde schijf in V…
·Hoe je Nvidia 8800 GTS Set voor Best Per…
·Projecten voor neurale netwerken 
·Hoe maak je 3.6V batterij van een comput…
·Hoe de NTFS partitie Resize 
·Hoe te kijken HD DVD's op een computer 
·Hoe maak je een PDF-bestand sturen naar …
·Hoe je harde schijven in de T42 Thinkpad…
·Hoe je foto's te maken op een computer m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com