Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Computer Hulp voor gehandicapte kinderen
handicap bij kinderen kunnen vele vormen aannemen , waaronder visuele, auditieve en lichamelijke beperkingen . Binnen elk van deze categorieën ligt een breed scala van ernst , die elk een ander soort steun om te helpen een kind gebruik maken van een computer . De soorten hulpmiddelen nodig zijn hangt af van de omstandigheden bijzonder kinderen , en een aantal ondersteunende hulpmiddelen helpen meer dan een soort van handicap . Visuele handicaps

Visuele stoornissen bereik
van slechtziendheid te voltooien blindheid . Kinderen met een visuele handicap gebruiken schermvergroter programma's sterk te vergroten de tekens en afbeeldingen op het scherm , terwijl het scherm lezers te helpen blinde kinderen door hoorbaar aankondiging van de elementen op het scherm . Brailletoetsenbord apparaten en spraakherkenningssoftware Laat kinderen om te communiceren met computers door te typen en de afgifte van verbale commando's .
Gehoorproblemen

Zoals computers zijn voornamelijk visuele apparaten , hoorproblemen kinderen over het algemeen niet veel moeite interactie met hen . Er zijn softwareprogramma's die tekst te vertalen in spraak , die helpt een kind met gehoorproblemen interactie tijdens de les of met andere mensen . Audio-uitgang alternatieven klanken te vertalen op de computer om visuele waarschuwingen , zoals een knipperende balk .
Lichamelijke beperkingen

Ondersteunende technologie
voor lichamelijke handicap bestrijkt een breed scala , en de juiste computer hulp apparaat voor een kind hangt af van de omvang van het kind bijzondere waardevermindering . Toetsenbord en muis alternatieven bieden kinderen met een beperkt bereik van de beweging en de controle van de mogelijkheid om input te verwerken en opdrachten via oversized of speciaal geprogrammeerde toetsen en scroll wielen . Braille en grotere key beelden zijn beschikbaar als overlays voor een toetsenbord en touch screens zorgen voor directe interactie door gewoon op verschillende iconen op het scherm .
Extra accessoires

Naast de verschillende software-en hardware-accessoires rechtstreeks op de computer gebruikt , kunnen sommige gehandicapte kinderen vereisen andere hulpmiddelen om hen toegang tot de machine . Gespecialiseerde laptop staat ter beschikking voor tafelbladen en een rolstoel bevestiging zorgen voor gemakkelijk typen en interactie , terwijl hogere computer bureaus zorgen voor rolstoeltoegankelijkheid . Andere accessoires zijn ogen scantechnologie en Morse code invoeren om kinderen met zeer beperkte beweging om te communiceren met de computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te herstellen Foto's van e…
·Hoe de Canon i860 printkop rei…
·Hoe maak je een RCA -kabel met…
·Hoe je HDD vervangen met SSD i…
·Hoe maak je een Flash Disk For…
·Hoe maak je afdrukken op een C…
·Hoe je de batterij op mijn Tos…
·Transformer Vs . Voeding 
·Hoe te herkennen en opmaken va…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
De voordelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Externe HDD Vs . USB Adapter 
·Hoe maak je een Toughbook CF- 28 Problem…
·Hoe kan ik Hook Up Externe luidsprekers …
·Hoe Word- documenten afdrukken op een Ze…
·Hoe kan ik een afbeelding op een lege sc…
·Waarom Installeer een PDU ? 
·Hoe te Benchmark een grafische kaart 
·Hoe maak je een Liteon Lvw - 5005A Recor…
·Hoe je foto's vanaf een PC naar een TV i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com