Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Richtingen in het gebruik van een elektronische schrijfmachine
Sommigen zullen misschien de elektronische schrijfmachine een verouderde machine noemen . Ze zouden kunnen worden verrast om te weten dat de elektronische typemachine is nog steeds in gebruik in kantoren in het hele land . Van het invullen van formulieren om het schrijven van brieven op officieel briefpapier , de basis- typemachine en linten zijn echte steunpilaren voor veel arbeiders en schrijvers overal . Als u nog niet gezien een typemachine in een tijdje , kunt u geschokt op diverse ontwikkelingen van LCD-schermen op de automatische correctie van opties . Elektronische schrijfmachines hebben veel te bieden in het computertijdperk . Wat je nodig hebt Briefpapier van Zazzle.nl schrijfmachine linten
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 het op. De typemachine moet worden aangesloten in en moet worden ingeschakeld door een schakelaar , meestal aan de zijkant of achterkant van de typemachine . Kopen van 2

Plaats de lege pagina . Met het stukje papier goed is uitgelijnd , moet de juiste knop worden ingedrukt om het papier in de typemachine . Op sommige schrijfmachines , zal de knop om het papier in de machine worden genoemd een " Feed " knop . Op andere machines , kunnen er andere knoppen zijn om actief te voeden het papier in de machine .
3

Stel de elektronische marges . Veel elektronische schrijfmachines zal hebben elektronische instellingen voor marges en tabs . Als dit het geval is , zullen de marges en tabs worden ingesteld nadat het papier is ingevoerd , tenzij zij eerder zijn ingesteld of je de standaard instellingen . Bij het instellen van tabs of marges , zal meestal elektronische schrijfmachines hebben specifieke toetsen zoals " L Mar" of " R Mar" die kan worden ingedrukt om een marge in te stellen. Raadpleeg de handleiding van uw typemachine voor bepaalde toets drukt instructies .
4

Begin te typen . Tijdens het typen op een elektronische schrijfmachine , bent u in staat om correcties te verwijderen en te maken. Om het goed te laten werken , moet u ervoor zorgen dat er een correctie lint of tape op zijn plaats in de typemachine . Meestal zijn de fabriek geïnstalleerd , samen met de cassette lint en inkt cartridge . Als het moet worden vervangen , kan de exacte methode voor vervanging te vinden in de handleiding. Echter, meestal de correctie lint rust onder de inkt cartridge en is gemakkelijk te vervangen .
5

Bescherm uw machine . Wanneer u klaar bent met het typen met de elektronische schrijfmachine , zorg ervoor dat de machine is uitgeschakeld om oververhitting te voorkomen . Zorg er ook voor dat de machine is opgeslagen in milde temperaturen . Extreme hitte of koude kan negatieve effecten hebben op elektronische apparaten hebben . Ook veel schrijfmachines komen met een cover die moet worden gebruikt om een ophoping van stof of vuil te voorkomen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Overwegingen voor een CMOS- ch…
·Hoe bepaal ik Processorsnelhei…
·Wat is Fragmentatie en verschi…
·Zo plaatst u een SanDisk Cruze…
·Hoe E-mail Foto Bijlagen afdru…
·Hoe te gebruiken Memory Chips 
·Hoe te verbinden uw Autostar 
·Hoe vervang uw laptop de harde…
·Wat zijn Mosfet Boards 
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
How to Get richtingen op de iPad 
Hoe te knippen , kopiëren of plakken Me…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
  Hardware Articles
·Kan een HP Docking Station Ondersteuning…
·Hoe te downloaden en installeren Zebroni…
·Mijn Bluetooth Keyboard niet koppelen aa…
·Het verschil tussen 27 - inch , 17 - inc…
·Hoe de Moederbord & CPU Upgrade 
·Eee PC 1000H Vs . 1000HA 
·Desktop Computer Basics 
·Hoe kan ik Vervang de Top Deksel op een …
·Hoe maak je een Mac-laptop gebruiken als…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com