Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn de Multimedia Componenten Vereist om de Video Conferencing Verbinding maken
Met behulp van videoconferencing , heeft de wereld gekregen een heel stuk kleiner - en toegankelijker ? . In plaats van het verzenden van vertegenwoordigers van bedrijven heinde en verre om broker deals , kunnen deze herhalingen doen de aanbiedingen via de ether - minus de handdruk . Om te beginnen moet je een aantal fundamentele multimedia-instrumenten te verwerven . Je moet in staat zijn om het systeem succesvol te verbinden als het voor een kleine groep of een-op - een, maar grotere videoconferencing gebeurtenissen vereisen professionele expertise op te zetten . Apparatuur

Veel van de fundamentele multimedia onderdelen u nodig heeft voor uw videoconferentie zal komen standaard op nieuwe computers . Componenten zijn onder meer een videocamera om uw beeld op te nemen , evenals een microfoon om geluid overbrengen . Voor computers die niet al deze hebt geïnstalleerd , kunnen ze meestal worden naar een computer toegevoegd via de USB- poorten op uw computer . Op de top van dat , moet uw computer zijn uitgerust met een geluids-en video-capture kaart .
Bandwidth

Onder de tools die je nodig hebt voor uw groep videoconferentie , bandbreedte is waarschijnlijk de belangrijkste overweging . Je moet een high - speed internetverbinding hebt , of beter nog , een netwerkverbinding via uw kantoor of andere zakelijke locatie . Volgens de Universiteit van Virginia Information Technology Services , kan een enkele computer zenden op ongeveer 128.000 bits per seconde - maar om een ​​duidelijke , niet- schokkerig beeld te krijgen , moet je doorgeven aan dichter tot 300.000 . Inmiddels is er een Local Area Network , een zogenaamde LAN , kan overbrengen op 10 miljoen bits per seconde , wat genoeg maakt voor verschillende werkplekken op de video duidelijk te zien .
Hardware
< br >

Als u gebruik maakt van een netwerk , zult u ook nodig hebt om uw computer zijn geïnstalleerd met de juiste codec om de video-en audiosignalen verwerken. Voor PC's , kan dit betekenen het toevoegen van een " codec bord " om de hardware van uw computer . In een basis -systeem , kunt u de codec krijgt als je de camera te installeren , of u kunt bepaalde software die u de juiste codec moet downloaden.
Software

Zodra u alle onderdelen hebt , zult u de juiste software te helpen ver weg vergemakkelijken de verbinding met de computer nodig . De keuzes zijn veel , maar keuzes omvatten GoToMeeting , Adobe Connect en iVisit , al die gebruikers in staat om documenten te delen op het scherm tijdens het gesprek met meerdere mensen . Als u uw systeem , moet u controleren op de hoeveelheid steun die de software bevat . Als je dat niet bent, kunt u wilt investeren in een plan dat meer steun geeft < br , als je bent zeker van je zal niet veel helpen , een programma dat biedt alleen de meest elementaire steun kunnen goed voor je nodig hebt . >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Cardreader Problemen 
·Hoe installeer ik een XP harde…
·Hoe gegevens ophalen als ik ge…
·Wat Is Drive 0 ? 
·Hoe weet ik of een USB Flash I…
·Wat is de Asus E - Green Utili…
·Hoe maak je een Picture CD slu…
·Hoe maak je verbinding een oud…
·Hoe maak je een harde schijf o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een Lenovo X31 op…
·Hoe te stoppen My System Van Slapen 
·Hoe te weten als je een nieuwe videokaar…
·Hoe maak je een gebarsten Computer Scree…
·Hoe maak je een Flash Drive Bigger Make 
·Mini Wireless Optical Mouse instructies 
·Hoe maak je een systeem-BIOS instellen V…
·Hoe maak je verbinding een iMac G4 naar …
·Radeon X1300 Pro Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com