Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
USB-problemen op een Compaq laptop
De Universal Serial Bus ( USB ) -poorten op uw Compaq laptop maken het mogelijk om een ​​verscheidenheid van externe apparaten aan te sluiten . Echter , kunnen software- en hardware -compatibiliteit , en hik met het Windows- besturingssysteem op de laptop soms leiden tot problemen met de manier waarop het USB-apparaat functioneert , of zelfs leiden tot het apparaat niet herkend op alle. Isoleer uw probleem met behulp van methoden voor probleemoplossing om te bepalen hoe u het probleem het beste kan oplossen . Aangesloten apparaat werkt niet correct

Als u dat nog niet hebt gedaan , het installeren van de software die bij het ​​USB- apparaat is geleverd kan vaak oplossen compatibiliteitsproblemen tussen een USB-apparaat en uw Compaq laptop . Ook zien of een bijgewerkt stuurprogramma beschikbaar is voor uw USB-apparaat . Bijgewerkte drivers kan oplossen compatibiliteitsproblemen met updates voor uw Compaq computer besturingssysteem Windows nadat het apparaat werd vrijgegeven , die kan worden voorkomen dat uw USB-apparaat correct werkt .
USB-poorten stoppen met werken
< br >

Een driver update uitgebracht door Microsoft Windows voor de Texas Instruments xHCI Controller gebruikt in sommige Compaq laptops kan ertoe leiden dat uw computer plotseling stoppen met het herkennen apparaten die op uw USB-poorten . Terugrollen de controller driver naar een vorige versie in de Manager Apparaatbeheer het probleem oplost . Je moet ook proberen terugrollen de driver voor alle apparaten die plotseling niet meer werken als u onlangs hebt bijgewerkt dat bepaalde bestuurder . Ook als u onlangs het programma in verband met een USB-apparaat dat niet meer werkt nadat u de meest recente versie van de software te installeren bijgewerkt , verwijdert u de nieuwe software en installeer de oude software . Soms nieuwe software heeft glitches vroeg dat kan leiden tot compatibiliteitsproblemen met sommige versies van het besturingssysteem en apparaten .
Nee Audio Na loskoppelen USB Device

Als je onlangs unplugged een soort van USB- audio -apparaat , zoals een microfoon of hoofdtelefoon , en nu bent u geen geluid horen , probeer dan het audio programma opnieuw opstarten of herstarten van uw computer . Soms kan Compaq computers krijgen opgehangen proberen om audio met een verbroken USB-apparaat , zelfs wanneer het wordt losgekoppeld , waardoor geen geluid wordt afgespeeld via de luidsprekers van de laptop of een externe set luidsprekers uitsturen . Herstarten van de laptop of afsluiten en opnieuw het programma kan dat probleempje op te lossen .
Apparaat niet gedetecteerd

Als een bepaald apparaat niet wordt gedetecteerd , de USB-apparaten aangesloten op de computer kan worden trekken te veel macht . Koppel een van de andere USB-apparaten aangesloten op uw computer en vervolgens het USB-apparaat dat eerder niet werkte . Als het werkt opeens , was het een power probleem . Als het apparaat nog steeds niet wordt herkend , probeer dan met behulp van een standaard USB -kabel als je met behulp van een high - power USB -kabel . Bovendien , zorgen ervoor dat je verbonden bent met een van de USB-poorten rechtstreeks op uw laptop en niet op een externe monitor . USB-poorten op een externe monitor wordt niet herkend door uw laptop .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Speel een Memory Stick fil…
·Het wijzigen van de primaire e…
·Hoe een Optic Cable Koppel 
·Hoe te UDF converteren naar CD…
·Hoe maak je een MP4 Van een Me…
·Dell Axim X5 Wall Charger Spec…
·Silicium Wafer Specificaties 
·LED circuits zijn zeer eenvoud…
·Soorten IDE Kabel 
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe te Epson CX7450 inktcartridges Verva…
·Hoe je oude computers Rebuild 
·Hoe te Refill DCP - 115C inktcartridges 
·Problemen met Microsoft optische muizen 
·Kan ik Run DD - WRT op WRT300N ? 
·Hoe te Rapporten afdrukken op de HP Desk…
·Hoe te herstellen mijn Konica Minolta in…
·Hoe maak je een harde schijf te converte…
·Hoe te dwingen een Frozen Motorola Xoom …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com