Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De evolutie van de Webcam
Webcams zijn gegaan van een technologie luxe voor mensen die internet savvy om een ​​technologie essentiële opgenomen als native hardware op de meeste laptops . Sinds webcams kunnen gebruikers video-chat , maak Web video's en zelfs nog steeds foto's , ze zijn een noodzakelijke component in de meeste systemen . Maar de webcam heeft belangrijke wijzigingen ondergaan sinds de oorspronkelijke oprichting in de vroege jaren 1990 . In feite , de kleine stip op je laptop scherm lijkt nauwelijks vroege edities van de webcam . De Eerste Webcam

De eerste webcam is bedraad in 1991 en wees op een koffiepot in het Computer Science Department van de Universiteit van Cambridge . De stroom werd gevoerd aan de faculteit gebruik van een programma treffend getiteld XCoffee en was een manier voor de leden om te controleren of de pot was leeg of vol op afstand vanaf hun bureau . De live stream werd eerst geüpload naar het Internet in 1993 , waar het bleef als een armatuur tot 2001 , toen de faculteit verhuisde gebouwen en moest afsluiten van de live feed .
Vroege Commercial Live Webcams

de webcam commercieel beschikbaar worden in 1994 en werd bekend als de Connectix QuickCam . Het bedrijf verkocht meer dan 500.000 exemplaren in de eerste drie jaar na haar introductie in de markt . De oorspronkelijke QuickCam kosten rond de $ 100 , aangeboden 320x240 resolutie en kon enige film in zwart en wit . Connectix werd later verkocht aan Logitech , die nog vervaardigt een meer geactualiseerd lijn van het merk QuickCam .
Modern Ontwikkeling

Naarmate het internet werd meer toegankelijk tijdens de midden tot eind jaren 1990, webcams werd meer toegankelijk. Webcams werden gekocht als een stuk hardware die meestal aangesloten op de USB-poort van een computer . Naarmate de jaren verstreken , werd webcams verkrijgbaar in kleur en een grotere resolutie, die beter beeld betekende . Webcams niet altijd uitgerust met een microfoon , die maakte het noodzakelijk gebruikers om ook de aankoop van een microfoon om hun webcams te gebruiken voor online chatten en filmen video's met audio . Vandaag de dag , is het zeldzaam om een in de handel verkrijgbaar webcam vinden zonder een meegeleverde microfoon .
Geïntegreerde Webcams

Een van de meest opwindende ontwikkelingen in de evolutie van de webcam is de geïntegreerde webcam . In plaats van het toevoegen van webcams als een secundaire hardware -accessoire , zijn webcams vaak opgenomen als native hardware -apparaten , zoals laptops , telefoons en zelfs sommige desktop . Dit vermindert de noodzaak voor een standalone webcam , waardoor video chatten en filmen gemakkelijker en toegankelijk voor de meeste gebruikers . Of je nu graag een videochat met een programma zoals Skype of ooVoo of wilt u een video naar YouTube te uploaden , webcams van vandaag zijn zo eenvoudig als het richten , schieten en delen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een Laptop Cooler 
·Hoe werkt Grootte harde schijf…
·Hoe kan ik muziek op een 2 GB …
·Burning Smell & rook uit de DC…
·How to Get Wi - Fi op uw iPod …
·Hoe de Q6600 Overclock op een …
·Dingen die Gebruik een Compute…
·Hoe Set Up Pearce G2R Schemati…
·Hoe de schijf partitie Grootte…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe uw Lenovo G550 laptop Processor Upgr…
·De Toshiba P35 S609 draait op de batteri…
·Hoe maak je een RAM- schijf op een compu…
·De voordelen van een bidirectionele Shif…
·Hoe een externe batterij Toevoegen aan U…
·Vijf manieren om een harde schijf te her…
·Hoe te configureren NetWare 6.5 DNS 
·Hoe vind ik een adapter aan op een USB -…
·Hoe kan ik een krediet account voor Comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com