Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te herstellen een corrupte SD Card
SD flash-geheugenkaarten zijn geschikt voor draagbare data -opslag en het verplaatsen van gegevens van de ene computer naar de andere . Ze worden ook vaak gebruikt in digitale camera 's opslaan en ze gemakkelijk vervoerbare computers en printers maken . Af en toe , kan het zijn dat u de gegevens op een kaart niet kan openen . Dit kan variëren van licht vervelend om katastrofisch . Merk op dat er geen garantie dat u uw gegevens kunt ophalen van uw kaart . Als de kaart fysiek of elektronisch beschadigd is , kan het niet worden gerepareerd . Maar hier zijn enkele dingen te proberen als u uw gegevens vanaf een SD-kaart geen toegang . Wat je
Computer met SD-kaartlezer of een externe USB-kaartlezer
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal het type SD -kaart je hebt . Als het 2 GB of minder, wordt een standaard SD kaart . Als het 4 GB of groter is , dan is het een hoge capaciteit of SDHC-kaart . ( Er zijn enkele standaard 4GB SD-kaarten , maar de meeste zijn SDHC ) . Een SDHC- reader is nodig om de hoge capaciteit kaarten te lezen omdat het geheugen toewijzing opmaak is anders . Als uw gegevens op een SDHC-kaart , kan het intact zijn, maar je zult het SDHC -apparaat nodig hebt om het te lezen . Sommige apparaten , zoals readers en camera's , kan software downloads beschikbaar om het apparaat te upgraden naar de SDHC- kaarten te lezen . Ga naar de website van de fabrikant van het apparaat om te bepalen of een dergelijke upgrade beschikbaar is . Kopen van 2

Plaats de SD -kaart in de kaartlezer . Als er geen stationsletter is toegewezen , dan is de computer niet lezen . In sommige gevallen kan de lezer een stationsletter worden toegewezen , maar als je er op klikt krijg je de melding "Plaats in station E : " . Aangeeft dat het niet de kaart leest

Soms een bepaald apparaat kan niet een SD-kaart , terwijl andere apparaten zal lezen . Als u niet een ander apparaat hebt, vraag een vriend om te proberen het lezen van uw kaart .
3

Misschien vindt u dat uw computer toegang tot de kaart , maar zal niet de bestanden te lezen op het . Probeer verschillende bestanden op de kaart . Als sommige van hen lezen en sommige niet , dan een of meer bestanden is mogelijk beschadigd . Er zijn tal van file recovery programma's beschikbaar , sommigen van hen zijn gratis . Indien bepaalde vitale delen van het bestand zijn beschadigd zal het niet worden gerecupereerd. Soms is het scannen van de SD -kaart zal vast dingen. Het zal meestal geen slecht bestand gedicht, maar het kan wel het proberen waard . Om dit te doen , zoek de kaart in "Mijn Computer" of Windows Verkenner " en klik met de rechtermuisknop op het. Uit het pop - up menu , klik op " Eigenschappen . " Een nieuw venster met een cirkeldiagram toont de gebruikte en beschikbare ruimte op de schijf . Selecteer het tabblad ' Extra ' , klik dan op de " foutcontrole " knop . Klik op het selectievakje voor de vaststelling van fouten in het bestandssysteem en klik op de knop "Start " . Het proces duurt slechts enkele seconden .
4

In sommige gevallen , kan geen van de bestanden worden gelezen . Soms is de map zal een lijst van de bestandsnamen , maar de bestanden kunnen niet worden geopend . In andere gevallen , de bestandsnamen zijn vreemde tekens of ze kunnen niet opdagen . Klik met de rechtermuisknop op de stationsletter en kies 'Eigenschappen'. Het cirkeldiagram wordt de gebruikte ruimte weergegeven op de kaart. Als het toont alle of vrijwel alle vrije ruimte , dan is ofwel de bestanden zijn verwijderd of de map is gewist . In dit geval kan een file recovery of een undelete programma helpen ( maar niet op rekenen ) .
5

Als je kaart leest oke, maar je kunt een bestand niet opslaan , kan de kaart worden schrijven beveiligd . Aan de rand van de kaart is een kleine schuifschakelaar meestal het label " Lock . " Als deze schakelaar wordt geschoven weg van de connector van de kaart , dan is het " op slot " of beveiligd tegen schrijven . Om bestanden op te slaan of te wijzigen op de kaart, moet de schakelaar in de ontgrendelde positie of de richting van de connector van de kaart .
6

Als u nog steeds niet kan lezen of schrijven naar de kaart , uw files zijn waarschijnlijk verloren . Er zijn enkele schijf diagnostische tools beschikbaar , maar een aantal van hen zal niet werken op geheugenkaarten . Als je zelf ontslag hebben genomen om het verlies van uw bestanden , kunt u nog steeds gebruik van de kaart opnieuw geformatteerd wordt . Om dit te doen , klik met de rechtermuisknop op de stationsletter en selecteer het formaat . Dit zal alles op de kaart wissen dus zorg ervoor dat je alles wat je kunt hebben gekopieerd naar een andere schijf . Wanneer de kaart wordt geformatteerd de directory -structuur is herschapen dus je hebt nu volledige toegang tot de kaart. Als de kaart nog steeds niet werken , is het tijd om ervan te ontdoen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Hook Up een IDE- naar een …
·Hoe de AutoRun XP Flash Drives…
·Computer Speakers Houd stoppen…
·Hoe DVD- RW -schijven gebruike…
·Hoe maak je een Total System C…
·Geschiedenis van Embedded Comp…
·Die drie termen beschrijven ve…
·Hoe de geheugenkaart ontgrende…
·Hoe te Gooi Desktop Computers …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Logitech Quickcam for No…
·Hoe maak je een schijf unformat 
·Hoe maak je een Basic Robot bouwen 
·Hoe maak je verbinding een 1394 tv naar …
·De specificaties van een HP Pavilion PC3…
·Hoe om uw laptop batterij levensduur Ope…
·Hoe maak je een harde schijf formatteren…
·De beste USB Computer Speakers 
·Hoe maak je een MIDI- keyboard afspelen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com