Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik laden Muziek in USB mode met een San Disk
? Het proces van het downloaden van muziek in de USB-modus met een SanDisk is een populaire methode van het omzetten van muziek in digitale wereld van vandaag . U kunt eenvoudig uw muziekbestanden van uw computer naar uw SanDisk in een kwestie van minuten bewegen . Het is snel , en haalbaar voor iedereen te bereiken , ongeacht hun technische ervaring niveau met computers . Dit proces vereist slechts een beetje tijd , geduld en het vermogen om instructies te volgen . Wat je nodig hebt
USB Connector
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de SanDisk in zijn aangewezen inlaat poort op uw computer . De inlaatpoort zal langer zijn in lengte en in de breedte korter dan de gebruikelijke USB-kabel inlaatplug ( de meeste computers hebben slechts een SanDisk- poort ) . Laat je computer het ingevoegde hardware detecteren voordat u probeert een actie uit te voeren . Kopen van 2

Bypass de Windows Verkenner " Automatisch afspelen " popup scherm . Het scherm te minimaliseren door te klikken op het min-teken in de rechterbovenhoek van het scherm . Niet verlaten uit het raam , want je hebt het nodig voor later gebruik .
3

Klik op de SanDisk portal die zal verschijnen in de rechterbenedenhoek van uw computerscherm . Kies de " USB Mode" optie die zal worden vermeld onder de lijst met prestaties modi heb je in de SanDisk portal .
4

Zoek uw muziekbestanden op uw harde schijf . Klik op het pictogram " Start" op de taakbalk van uw computer , en selecteer het tabblad "Muziek" in het menu Start drop- box . ( Deze map is een standaard opslag -instelling voor de meeste computers . Zie het hoofdstuk Tips als uw bestanden niet in deze map worden opgeslagen ) .
5

Klik op het venster " Automatisch afspelen " , die moet nu worden weergegeven in de taakbalk op bureaublad van uw computer . Selecteer de " View Bestanden in deze map" actie en je wordt doorgestuurd naar de SanDisk harde schijf .

Transfer 6 de muziek die u wilt de SanDisk . In het venster "Muziek" map, markeert u de bestanden die u wilt overbrengen door die de toets " CTRL " op het toetsenbord van de computer en het klikken op de bestanden . Als je eenmaal hebt gekozen alle bestanden van uw keuze , sleep de bestanden naar het lege venster " Automatisch afspelen " om ze op te slaan op uw SanDisk .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Gids voor Vinyl Cutting & Plot…
·Snelheidsverschil tussen SSD &…
·Hoe te converteren naar HD24 S…
·Hoe te Cassette Tapes Kopiëre…
·Hoe Clean Up een harde schijf …
·Hoe de omvormer vervangen op e…
·Hoe kan ik muziek op een PNY M…
·Redenen om Harde Schijven Salv…
·Hoe zet ik het programma van e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 3,5 Internal Floppy Driv…
·Hoe te Sluit een SCSI scanner op een USB…
·Wat is de definitie van Computer Memory 
·Hoe informatie over laptops Ontvang 
·Hoe kan ik drivers voor Computer Devices…
·Hoe de Fingerprint Reader gebruiken op d…
·Hoe maak je een cd-drive vervangen in ee…
·Hoe te Metallic inkt afdrukken met print…
·Hoe maak je een HP V9000 Veeg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com