Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat gebeurt er met een harde schijf Als u Breek de Vacuum Seal
? Veel mensen hebben overwogen een poging om een ​​harde schijf te openen , of voor het doel van de ' modding ' het of om verloren gegevens te herstellen . Het openen van een harde schijf heeft een sterke mogelijkheid waardoor deze onbruikbaar , waardoor dit een taak niet te lichtvaardig worden genomen . Clean Room Manufacturing

Harde schijven worden vervaardigd in " clean rooms , " zorgvuldig gecontroleerde omgevingen waarin verontreinigingen niet kunnen betreden . In een clean room , wordt alle lucht zorgvuldig gefilterd om stof en microben te verwijderen . Werknemers die hun lichaam volledig met pak , handschoenen en maskers . Het doel hiervan is om iets voorkomen dat ze in de harde schijven als ze worden geassembleerd . Binnen een harde schijf , een magnetische lees /schrijfkop zweeft fracties van een millimeter boven het oppervlak van de draaiende platters gegevens . Een enkel stofje zou ertoe leiden dat de lees /schrijf-kop te crashen in de platters , waardoor de gegevens te worden vernietigd .
Openen van de drive

Ondanks dit , een avontuurlijke gebruikers nog steeds besluiten om de openstelling van hun harde schijven . Hoewel veel mensen geloven dat harde schijven hebben vacuümafdichtingen , dit is in feite een misvatting . Harde schijven niet in staat om te werken als ze dat doen zonder lucht zou zijn , en als gevolg van interne en externe luchtdruk verschillen , zijn harde schijven niet volledig afgesloten . Toch moet iedereen die probeert om een harde schijf te openen voorzichtig zijn om dit te doen in een omgeving die een schone kamer zo dicht mogelijk simuleert . De open harde schijf worden gemanipuleerd terwijl slechts in een plastic tent of iets dat de meeste verontreinigingen zal houden .

Ongeacht voorzorgen , is het echter bijna onmogelijk om een ​​echte clean room omgeving thuis . Een harde schijf kan niet worden verwacht om te presteren in een volledig betrouwbare wijze als is buiten de juiste omgeving geopend .
Hard Drive Modding

Hoewel harde schijf modding vervalt de garantie en is zeker niet voor de zwakkeren van hart , een harde schijf met een raam is een indrukwekkend paradepaardje als het werkt . Modding een harde schijf vereist een schroevendraaier met een Torx bit, een blad van Lucite en een snijgereedschap zoals een Dremel . Deksel van de harde schijf wordt verwijderd , en een gat wordt gesneden in het. De Lucite wordt dan geknipt en gehandeld op de cover met heldere lijm , en het deksel wordt vervangen , het creëren van een harde schijf met een raam . Terwijl het deksel van de aandrijving , is het belangrijk om de rest van de schijf op te slaan in een zware plastic zak om te voorkomen dat stof vervuilen het.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een MicroSD -kaart…
·Hoe te converteren naar Ah mAh…
·Wat is Sata HDD ? 
·Hoe te Disable & Hardware veil…
·Hoe een Corrupte SATA harde sc…
·Waarom wordt mijn computer her…
·Hoe maak je een opstartbare US…
·Snelste 32 - bits CPU's 
·Hoe maak je een SD-kaart Unwri…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Brother MFC -printer troubleshot 
·Hoe de fuser reinigen op een HP Color La…
·Hoe te Cartridges verwijderen uit een Ep…
·Mac Pro Keyboard Repair 
·Hoe maak je een schijf te verwijderen va…
·Problemen met Hewlett Packard Deskjet 93…
·Hoe krijg ik de telling pennen van mijn …
·Hoe te Smartboard gebruiken voor een ver…
·Hoe maak je een Packard Bell Systeemhers…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com