Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te installeren ATI Catalyst Graphics Drivers
AMD Catalyst , voorheen bekend als ATI Catalyst , is een pakket van grafische stuurprogramma's voor computers waarop de Catalyst grafische kaarten geïnstalleerd . Uw grafische kaart maakt gebruik van een grafische driver om te communiceren met de rest van de computer . Zonder de juiste grafische driver geïnstalleerd , zou je niet in staat zijn om iets van de computer -monitor te zien of je zou kunnen , maar hebben slechte prestaties en lock-ups . Controleer of u de nieuwste driver -updates . Het houden van uw AMD Catalyst grafische stuurprogramma's up - to- date kan het verschil tussen een trage computer en een snelle computer te zijn . Wat je nodig hebt
AMD videokaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal het exacte modelnummer van de grafische kaart dat u momenteel gebruikt door naar het " , Start menu " . In het zoekveld , typ " Apparaatbeheer " ( zonder aanhalingstekens ) . Uit de lijst met resultaten , selecteert u "Device Manager . " Het venster Device Manager toont alle apparaten die op uw computer zijn geïnstalleerd . Dubbelklik op het ' Display Adapter " toegang tot de Catalyst grafische kaart te raadplegen . Schrijf het merk en model van uw grafische kaart die verschijnt . Kopen van 2

Navigeer naar de AMD grafische drivers download pagina ( support.amd.com /us /gpudownload /Pages /index.aspx ) . De pagina toont een doorzoekbare database van alle AMD grafische stuurprogramma's , waaronder de Catalyst drivers .
3

Selecteer uw besturingssysteem , de naam van uw grafische kaart en vervolgens het type van de grafische kaart van de drop-down menu . Klik op de " Toon resultaten " knop . De Catalyst driver download pagina verschijnt .
4

Selecteer de " Download " knop naast de gewenste grafische driver suite .
5

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer " Nieuw " en dan "Map" in het pop - up menu.Name de map " ATI Downloads . "

Klik 6 op de knop "Opslaan" . Na de " Save as " knop verschijnt , bladert u naar de map ATI Downloads op uw bureaublad en klik op "OK . " The Catalyst grafische stuurprogramma's worden vervolgens worden gedownload . Wacht tot het downloaden is .
7

voltooien Als u vorige Catalyst drivers geïnstalleerd op uw computer , moet u deze verwijderen voordat u verdergaat . Om dit te doen , ga naar het menu " Start" en selecteer " Configuratiescherm", " Programma's en onderdelen , " " ATI Catalyst Install Manager " en " Change . " De "Welkom op de InstallShield Wizard voor ATI Catalyst dialoogvenster Install Manager "verschijnt . Klik op 'Volgende'. Selecteer de " Express Uninstall Alle ATI Software " radioknop . Volg dan de aanwijzingen op het scherm en start het systeem opnieuw als u klaar bent . Om te controleren of de erfenis grafische driver is verwijderd , terug te keren naar de " Verwijderen of wijzigen van een Programma " lijst en zorg ervoor dat er geen ATI- software wordt vermeld . Als ATI software verschijnt nog steeds , verwijder alle resterende ATI softwarecomponenten door het herhalen van stap 7 en herstart het systeem bij te vullen .
8

Sluit alle geopende programma's en anti - virus, firewall en webcam toepassingen die mogelijk tijdelijk uit te schakelen interfereren met het installatieproces .
9

Dubbelklik op de bestuurder in de Downloads map ATI te installeren . Een prompt met een beveiligingswaarschuwing verschijnt . Klik op " Run" om de installatie te starten . Als de Windows User Account Control ( UAC ) verschijnt, selecteer " Yes " om verder te gaan met het installatieproces . De Onderdelen selecteren om het venster Install verschijnt .
10

Klik op " Next " om door te gaan . Klik op " Install . " Het welkomstscherm verschijnt . Klik op " Next . " The Select Installation venster Operation verschijnt . Selecteer het keuzerondje naast " Express " ( aanbevolen) of "Custom" installatie en klik vervolgens op " Next . " De gebruiker venster End Licentieovereenkomst verschijnt . Na het lezen van de licentie , klik op de knop "Accept" . In het volgende venster , een prompt verschijnt naar de map voor de installatie opgeven .
11

Klik op " Yes " om de " Wilt u deze map maken " prompt om verder te gaan . Er verschijnt een venster met de " Select onderdelen te installeren . " Klik op ' Next ' om door te gaan . Uw computer monitor zal knipperen aan en uit tijdens de installatie . Klik op " Finish " nadat het installatieproces is voltooid . Start de computer opnieuw . Uw nieuwe Catalyst grafische stuurprogramma 's zijn geïnstalleerd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Overclock de I7 
·Geschiedenis van de processor …
·Hoe te openen een DVD Deur Zon…
·Mijn geheugenkaart werkt niet …
·Hoe Dell DJ geformatteerde bes…
·Soorten Power Adapters 
·Hoe partitie een Jump Drive 
·Windows laat me niet van een b…
·Informatie over Scrambling een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is DVD-R General Versie 2.0 ? 
·Lightscribe HP DVD Writer 840 Aanwijzing…
·Welke klasse van Machine Is de Pentium 3…
·Hoe maak je een Wireless Notebook Laser …
·Hoe maak je een Refill LC61BK Inkjet 
·Hoe een HP Laptop Reset Without a Restor…
·Mijn Pandigital Novel herkent de WiFi 
·Hoe de RAID-array op een HP -computer 
·Kenmerken van een goede laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com