Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te bepalen of u een SATA harde schijf
Het kopen van een nieuwe harde schijf voor uw computer kan een oefening in frustratie en verwarring zijn als je niet weet wat je zoekt . Er zijn veel verschillende soorten verbindingen , tonnen grootte-opties , externe en interne variaties , en een heleboel verschillende plaatsen aan een ander soort te vinden . Gelukkig kunt u vertellen wat voor soort harde schijf met uw computer zal werken gewoon door het soort aansluiting die gebruikt worden, dus bespaar jezelf de moeite en graven in om erachter te komen wat voor soort harde schijf die u nodig hebt . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg dat de computer is uitgeschakeld , en trek uw desktop computer uit zijn Cubby wanneer deze zich bevindt in een, of weg van de muur als deze zit tegen een . Koppel het netsnoer los van de achterkant van de computer , meestal in de buurt van de bovenkant van de zaak . Druk eenmaal op de knop om alle stroom die nog in de stroomvoorziening te verwijderen . Kopen van 2

Verwijder het zijpaneel van de kast van uw computer . Sommige gevallen zal een clip gebruiken of omgaan met het op zijn plaats te houden . Anderen zullen gebruik maken van kleine duim schroeven of kruiskopschroeven .
3

Zoek de harde schijf in het geval van de computer . Het zal een klein rechthoekig object , meestal zilver , met twee dikke draden lopen naar het. Een daarvan is de kracht , en de andere is de verbinding die u zoekt . Verwijder geen schroeven of clips die de schijf op zijn plaats , en verwijder de stekkers uit het. Inspecteer de connector die loopt van het moederbord , en niet van het stroomnet .
4

Koop een SCSI gebaseerde harde schijf of de connector van de kabel aansluiten op de harde schijf is lang en dun , met twee rijen platte metalen connectors in de plastic behuizing .
5

Koop een ATA of SATA- gebaseerde harde schijf als de connector is lang en breed , en twee rijen van kleine puntige connectoren binnenkant bevat .

6

Koop een IDE -gebaseerde harde schijf als de connector is lang , dun en plastic , zonder zichtbare metalen elektrische connectoren .
7

Installeer de vaste schijf door de stekker in het stopcontact en data -aansluitingen en schroeven, of het knippen van het terug op zijn plaats . Vervang het zijpaneel van de computer totdat u een nieuwe schijf te installeren kopen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je Voeg een tweede ha…
·CD - RW Nadelen 
·Hoe Computer Gegevens wissen 
·Hoe maak je een tv-tuner gebru…
·Hoe meer geheugen op mijn C Ge…
·Hoe te WD Passport Software Un…
·Hoe kan ik een Dell Latitude C…
·Hoe maak je een USB harde schi…
·? Wat is een thumb drive 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Canon I550 Printer Help 
·Hoe maak je RDP Van een USB Flash Drive 
·Hoe kan ik een laptop VGN Neem Afgezien 
·Hoe maak je een laptop harde schijf 
·Hoe een printer te gebruiken Met Commodo…
·Toshiba Garantie-informatie 
·Epson inktcartridge problemen 
·Hoe je Epson-printers Reset 
·Hoe u uw Internet Cookies verwijderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com