Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
" . Meeneembaarheid " De komst van USB ( Universal Serial Bus ) drijft gebracht nieuwe betekenis aan het woord Gebruikers kunnen gemakkelijk gegevens tussen een computer thuis en werk de computer of laptop , en back-up films , foto's en andere gegevens o
Hoe USB Driver problemen op te lossen . Hoewel handig , USB-drives zijn niet onfeilbaar en kan vereisen oplossen om driver problemen op te sporen en te repareren . Voorkomende USB driver problemen zijn fouten in het opsporen van een juiste stationsletter of defecten als gevolg van een corrupte USB-drive . Wat je
computer moeten met open USB -poort
Vervanging USB drive ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
Problemen met niet-herkende USB Drive

Insert 1 de USB rijden en de computer opnieuw op . Problemen kunnen optreden voor wat lijkt geen reden te zijn en dan verdwijnen door de computer opnieuw op te starten gewoon .

Download 2 en installeren van bijgewerkte stuurprogramma's . Voor gebruikers van Windows XP , ga naar "Mijn Computer ", " Beheren", en dan "System Tools . " Klik op " Apparaatbeheer " en vervolgens "Device op type . " Selecteer de " USB Host Controller " optie en klik op 'Update Driver . ' Vista- gebruikers kunnen toegang vanuit het Configuratiescherm systeem te krijgen en " "tab , " Maintenance Device Manager " en vervolgens " bijwerken Device Drivers . "

Change stationsletter USB 3 . Conflicten met reeds geïnstalleerde hardware kan ertoe leiden dat de computer niet in slagen om een verwisselbare schijf herkent . Voor gebruikers van Windows XP , ga naar "Mijn Computer ", " Beheer " en vervolgens "System Tools . " Klik op " Schijfbeheer " en van de " tabblad Storage " selecteer de verwisselbare schijf . Klik met de rechtermuisknop en selecteer " Change Drive Letter en paden . " Een boodschap verschijnt met daarin nieuwe stationsletter opties . Kies een stationsletter en klik op "OK " om de nieuwe schijf te accepteren . Vista- gebruikers kunnen rechts klikken op "Computer " om toegang te krijgen tot de sectie " Management" , de tab "Computerbeheer" en rubriek " Storage " . Selecteer de verwisselbare schijf , klik met de rechtermuisknop en selecteer " Change Drive Letter en paden . " Een boodschap verschijnt met daarin nieuwe stationsletter opties . Kies een stationsletter en klik op "OK " om de nieuwe schijf te accepteren .
USB Drive Failure
4

Steek de USB-drive en herstart de computer .
Goedkope 5

Poging tot schijf fouten te herstellen . Windows XP- gebruikers kunnen gebruik maken van foutcontrole om reparaties proberen te falen fouten rijden . Uit "Mijn Computer ", rechtermuisknop op de verwisselbare drive letter en selecteer de optie "Eigenschappen" . Vanuit het nieuwe venster dat wordt geopend , selecteert u " Tools" en vervolgens " foutcontrole " en plaats een vinkje in het vak waardoor Windows fouten op te sporen en te repareren . Vista- gebruikers kunnen gebruik maken CheckDisc te vinden en te proberen reparaties . Van " Computer " met de rechtermuisknop op de verwisselbare schijf en selecteer "Eigenschappen ", " Tools" en " Nu controleren . " Er zal een dialoogvenster verschijnen met opties voor automatische detectie en reparatie van de schijf fouten dan .

Format USB-drive 6 . Het formatteren van de schijf zal problemen van een meer ernstige aard , zoals een corrupt bestand structuur te corrigeren . Windows XP- gebruikers kunnen toegang krijgen tot de opmaak optie in "My Computer ". Rechtsklik op de verwisselbare drive letter en selecteer de optie formatteren . Vanuit het nieuwe venster dat wordt geopend , selecteert u " Format . " Vista- gebruikers kunnen toegang krijgen tot " Computer " met de rechtermuisknop op de verwisselbare schijf en selecteer " Format . " Er zal een dialoogvenster verschijnen met opties voor automatische detectie en reparatie van schijf fouten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wie was de uitvinder van de Pa…
·Kan niet Get Bluetooth te werk…
·Computer naar dvd-branders 
·Hoe de Webcam Latitude E6410 A…
·Die Asus Modellen Heb Express …
·Hoe om bestanden te openen van…
·Wat is de J7 Jumper Block ? 
·Waar Is de harde schijf bevind…
·Hoe te Drivegegevens herstelle…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te SlideNav gebruiken op de Lenovo Y…
·Hoe kan ik een Linksys WMP54G driver ins…
·Het automatisch laden van de Firewall Se…
·Hoe maak je een Xerox Phaser 4500 Proble…
·Wat is het verschil tussen de E - reader…
·Hoe maak je een geluidskaart In Vista op…
·Hoe een corrupt bestand op SanDisk Verwi…
·Hoe maak je een Flatron L203WT Problemen…
·Hoe Memory Upgrade in een T60 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com