Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je harde schijven installeren in een Mac Pro
Afhankelijk van de configuratie die de Mac Pro computer is gekocht met , kan het zo weinig als een van de vier interne harde schijf bays gevuld hebben . Dit geeft de Mac Pro voldoende ruimte voor extra opslag of upgrades worden gewenst . De Mac Pro is compatibel met moderne 3,0 - gigabyte - per - seconde ( Gbps ) Serial ATA- harde schijven . Upgrade uw Mac Pro met een extra harde schijf als je extra opslagruimte voor media , games of content creatie nodig . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
3,5 - inch Serial ATA ( SATA ) harde schijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet Mac OS en draai de Mac Pro helemaal af . Zorg ervoor dat u geaard bent ( zie Waarschuwingen ) en koppel vervolgens alle kabels los van de computer , waaronder de stroomkabel .

Place 2 de Mac Pro toren op een stevig werkoppervlak . Plaats de toren op de zijkant , zodat de rechterkant van de toren naar boven . In deze oriëntatie , de hendel aan de achterkant van de computer toren is boven de sleuven voor uitbreidingskaarten .
3

Til de hendel aan de achterkant van de Mac Pro toren aan de zijkant vrij panel van de toren (dat moet worden naar boven ) . Til het paneel weg van de zaak en leg deze weg op een veilige plaats . De vier rechthoekige aluminium kisten nu zichtbaar in de computer chassis zijn de harde schijf caddies . De eerste harde schijf caddy ( het dichtst bij de voorkant van de computer toren ) bevat het primaire systeem harde schijf .

Dia 4 de dichtstbijzijnde lege drive caddy aan het systeem harde verdrijven van de Mac Pro chassis . Merk op dat de hendel aan de achterkant van de toren moet in de hoogste stand voor een van de aandrijving caddies te zijn uitneembaar .
5

Verwijder de vier kruiskopschroeven van de onderkant van de harde schijf caddy , schuif de nieuwe harde schijf in de caddy zodat de schroefgaten aan de onderkant van de drive line-up met die op de bodem van de caddy . Plaats de schroeven terug .

Orient 6 de harde schijf caddy zodat de onderkant van de harde schijf naar beneden , en schuif het terug op de Mac Pro chassis . U moet het gevoel van de aansluitingen aan de achterkant van de harde schijf te gaan met de printplaat van de Mac Pro als de caddy volledig is geplaatst .
7

Plaats het zijpaneel van de Mac Pro toren , dan lager de hendel . De terugkeer van de computer naar de oorspronkelijke locatie , en vervang alle kabels .
8

Zet de Mac Pro op . Klik op het menu " Go " aan de bovenkant van het scherm , en klik op ' Hulpprogramma's . "

Launch " Schijfhulpprogramma . " 9 De nieuwe harde schijf wordt weergegeven in het linkerpaneel van het venster Schijfhulpprogramma . Klik op het.
10

Klik op het tabblad "Wissen " aan de rechterkant van het venster , klik vervolgens op de " Erase " knop . Klik op "Wissen " om te bevestigen . De nieuwe harde schijf wordt geïnitialiseerd en bevestigd door het systeem .
11

Sluit het venster Schijfhulpprogramma , en dubbelklik op het nieuwe pictogram van de vaste schijf op het bureaublad om de schijf te gebruiken .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Unformat in een Panason…
·Hoe Film- bestanden kopiëren …
·Hoe de Toshiba -hulpprogramma …
·Problemen met een schijf - lee…
·Hoe kan ik mijn router instell…
·Hoe maak je een Memory Stick P…
·Hoe maak je een circuit te bou…
·Hoe maak je een Samsung USB -k…
·Hoe kan ik Schoon een Mac Dual…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de chip resetten in inkt een Epson p…
·Wat is de Test Schakel de voeding in op …
·Hoe maak je een FireWire 400 -naar-FireW…
·Hoe kan ik drivers voor een videokaart i…
·Hoe het opzetten van een Motorola Xoom 
·Over de videokaart in een Mac Mini 
·Hoe maak je een parallelle printer op ee…
·Hoe maak je een transparante Dock in Sno…
·Hoe inktcartridges Refill voor HP F2110 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com