Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe partitie van een schijf
De opslagruimte van een harde schijf kan zo worden verdeeld dat het zal lijken meer dan een enkele schijf op een computer. U kunt partitie een interne of externe harde schijf om aparte ruimtes te creëren door gebruik te maken van de ingebouwde software die wordt geleverd met de computer . Partitioneren van de harde schijf is niet ingewikkeld , maar je zal moeten beginnen vanaf nul moet u de grootte van de partities daarna veranderen . Een gepartitioneerde harde schijf zal u helpen om uw gegevens en programma's beter georganiseerd te houden . Instructies
Partitie een harde schijf op een Mac

Draai 1 op de computer . Steek de externe harde schijf op de USB -of FireWire -poort van de computer , afhankelijk van wat voor soort interface van de harde schijf gebruikt . Wacht tot het pictogram van de externe harde schijf te verschijnen op het bureaublad . Kopen van 2

Dubbelklik op het pictogram van de belangrijkste interne harde schijf . Dubbelklik op de map "Programma's " . Blader omlaag naar de map ' Hulpprogramma's ' . Dubbelklik op de " Disk Utility " -programma op te starten .
3

Selecteer het pictogram van de interne harde schijf of externe harde schijf van de keuzes voorgelegd aan de linkerkant van de Schijf hoofdscherm van hulpprogramma 's .
4

Selecteer het tabblad "Wissen " aan de bovenkant van het hoofdscherm van het programma Schijfhulpprogramma . Klik op "Wissen . " Selecteer "Wissen " uit het pop - up venster . Wachten als het programma wist de interne of externe harde schijf .
5

Klik op het tabblad " Partitie uit de lijst van keuzemogelijkheden voorgelegd aan de onderkant van het hoofdscherm van het programma Schijfhulpprogramma .
< Br > 6

Kies het aantal partities dat u wilt maken van de " Volume " drop - down menu dat in een nieuw scherm verschijnt . Klik op een partitie tekst kolom die nu verschijnt in het venster . Noem het partitie . Voer het formaat van de partitie die je wilt in de kolom tekst onder het " Volume " drop - down menu .
7

Klik op de " Apply . " Wacht als de harde schijf is geformatteerd met het aantal partities die je hebt gekozen om te maken. Sluit het programma Disk Utility als het programma is afgerond .
partitie Een harde schijf op een PC

Turn 8 op de computer . Sluit de externe harde stick in de USB- of FireWire -poort van de computer , afhankelijk van wat voor soort interface van de harde schijf gebruik .
9

klik op "Start , selecteer" Configuratiescherm " kies" Systeembeheer en klik " Computerbeheer . " Klik op " Schijfbeheer " op de linkerzijde van het venster .
10

Selecteer het pictogram van de externe of interne harde schijf uit een lijst met keuzemogelijkheden .
< br > 11

klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de externe of interne harde schijf . Selecteer " Shrink Volume " in het pop - up menu . Voer de grootte van de partitie die u wilt maken in de " Voer de hoeveelheid ruimte te krimpen in MB " kolom . Druk op de " Bevestig " knop aan de onderkant van het venster te gaan naar een nieuw scherm .
12

klik met de rechtermuisknop op de " kolom -toegewezen " aan de rechterkant van het venster . Selecteer " Nieuw eenvoudig volume " in het pop - up venster .
13

Volg de menu aanwijzingen om de partitie op de externe of interne harde schijf te maken . Klik op de knop "Finish" wanneer het bevestigingsvenster verschijnt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is Computerapparatuur 
·Hoe te Screensavers maken Van …
·Hoe te formatteren van een Min…
·Hoe maak je een harde schijf k…
·Flash Drive Leest Wrong Size 
·Hoe te Connect Peer to Peer Vi…
·Het wijzigen van de koelventil…
·Specs van de 8024F 
·Hoe te openen De Maxtor Extern…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Refill Ink in een Canon Pixma iP1…
·De beste Computer Case Fans 
·Hoe maak je een harde schijf vervangen o…
·Toegang tot een Serial ATA-harde schijf …
·Hoe te gebruiken Pinnacle Moviebox USB M…
·Hoe de RAM wijzigen in een HP Pavilion n…
·Hoe te Sound Get op een Webcam 
·Vergelijking van een Powerbook G4 een Ma…
·Hoe maak je een harde schijf toevoegen a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com