Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een SATA harde schijf met XP SP2 installeren
SATA harde schijven , geïntroduceerd in 2003 , zijn uitgegroeid tot de standaard voor moderne computers . Met kleinere , lichtere kabels en hogere overdrachtssnelheden dat oudere IDE -en PATA -configuraties , SATA is de voor de hand liggende keuze voor gebruikers die upgraden van hun systemen met nieuwe onderdelen . De huidige versie, SATA 3 , in staat is de overdracht van 6 Gbit per seconde , vier keer de oorspronkelijke SATA maximum. Een SATA-schijf installeren is snel en gemakkelijk in elk besturingssysteem , het proces dat bestaat uit slechts een paar eenvoudige stappen . Wat je nodig hebt
SATA harde schijf
SATA - compatibel moederbord
Toon Meer Aanwijzingen
1 p Met de computer uit , monteren van de harde schijf in je systeem . Als u gebruik maakt van de SATA-schijf als tweede schijf , zorg ervoor dat de jumpers dienovereenkomstig instellen op een IDE-stations . Uw primaire schijf moet worden ingesteld op "master" , tenzij het ​​is ook een SATA-schijf . Zorg ervoor dat de drive is aangesloten op zowel de kracht en dataverbindingen .

Boot 2 in Windows XP . Als u gebruik maakt van de SATA-schijf als je enige harde schijf , moet u op te starten vanaf een Windows XP-cd , en volg de installatie-instructies als u zou doen met een andere schijf . Als u gebruik maakt van de SATA-schijf als secundaire opslag apparaat , opstarten in uw normale XP-omgeving .
3

Navigeer naar " My Computer . " Het nieuwe station moet hier verschijnen . Het kan niet worden opgemaakt , in dat geval , wordt u gevraagd om het te formatteren voordat u het kunt openen .
4

Als de drive niet wordt weergegeven in "Mijn Computer " , moet u toegang de " Device Manager " . Open het ' Configuratiescherm ' , en openen System . Op het tabblad " Hardware " , klik op " Device Manager . " Lokaliseren en uitbreiden van de " Disk Drives " tak. Vanaf hier , de locatie van uw nieuwe SATA-schijf . Klik met de rechtermuisknop op, en selecteer " Installatie ongedaan maken " of " uitschakelen " , en dan " Install " of " Enable . " De schijf moet nu worden erkend , en wordt u gevraagd om het te formatteren als dit nog niet is .
5

Als het apparaat nog steeds niet beschikbaar is , moet u de functie " Schijfbeheer " gebruiken . Dit is gelegen in het " Configuratiescherm > Systeembeheer> Computerbeheer > Opslag > Schijfbeheer . " Vanuit dit scherm kunt u uw harde schijf te selecteren , formatteren , een stationsletter toewijzen , en gelden diverse andere opties . Als uw schijf hier niet wordt weergegeven , is het niet goed aangesloten , of het niet goed. Controleer uw gegevens en stroomaansluitingen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een partitie te for…
·Thuis Computers in de jaren '8…
·Waar Is de Laser in My Disc Dr…
·Hoe kan ik drivers Get Back op…
·Hoe maak je een interne CD Wri…
·Hoe maak je een Solid State Vo…
·Verschillende soorten Voltage …
·Hoe een Optic Cable Koppel 
·Hoe maak je afdrukken op een M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De voordelen van projectoren 
·Hoe de BIOS Revision Level 
·Hoe weet ik of een printer geschikt is v…
·Hoe maak je een DRAM Install 
·Hoe je 2 PCI Video Install 
·Embedded PC Systems 
·Hoe installeer ik RAM op een Gateway MX6…
·Hoe maak je een Global Catalog -server c…
·Microsoft LifeCam VX - 3000 Aanwijzingen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com