Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een harde schijf in een HP- computer Installeer
Het vervangen van een harde schijf in uw HP computer geïnstalleerd is onvermijdelijk als het kan beschadigd raken na verloop van tijd . Hardware- apparaten zijn kwetsbaar , vooral de harde schijf , dat kan beschadigd raken met een enkele druppel . Dit maakt het noodzakelijk om een nieuwe harde schijf voor uw HP computer te installeren . Merk op dat er twee soorten van de harde schijf : IDE en SATA . Beide vereisen verschillende stappen voor de installatie . Wat je nodig hebt
Philips schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
SATA harde schijf installatie
1

Schakel de computer uit en verwijder alle kabels en externe randapparaten die zijn aangesloten op de computer . Verwijder de schroeven aan de achterzijde van de computer . Schuif weg het zijpaneel te verwijderen . Kopen van 2

Zoek de " SATA slot " op uw moederbord . Lees de etiketten op het moederbord om te zoeken naar slot , waarvan " SATA1 " of zou moeten lezen " SATA2 . " Gebruik de SATA-interface connector die wordt geleverd met uw harde schijf aan te sluiten van de SATA- aansluiting op het moederbord in de connector -poort aan de achterkant van de harde schijf . Ook hechten de voedingskabels van de voeding aan op de netaansluiting van de harde schijf .
3

Gebruik een Philips schroevendraaier om de schijf te beveiligen in de "drive kooi . " Niet de schroeven te veel want dit kan de harde schijf beschadigd raken . Sluit de computerbehuizing .
IDE harde schijf installatie
4

Koppel draden en kabels aangesloten op de computer . Zorg ervoor dat de computer is uitgeschakeld terwijl u dit doet . Open de computerbehuizing .
5

Lees de etiketten op het moederbord om de " IDE-poort , " die " IDE1 " of moeten lezen lokaliseren " IDE2 . " Sluit de IDE -kabel ( een dunne , platte kabel met twee aansluitingen ) van de IDE-poort van het moederbord in de harde schijf . Als er slechts een harde schijf in uw HP-computer , gebruikt u de laatste connector ( aan het eind van de de IDE-kabel ) om het de " master" harde schijf te maken . Als er twee harde schijven , sluit de eerste connector van de kabel in de eerste harde schijf , en de tweede connector in de tweede harde schijf . Sluit ook het netsnoer van de voeding aan op de netaansluiting van de harde schijf .
6

Draai de schroeven met de vaste schijf aan de "drive kooi . " Maak de computerbehuizing dicht en sluit de kabels en apparaten die u eerder hebt verwijderd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Specificaties voor een Gateway…
·Belang & Effectiviteit van Fla…
·Hoe maak je een USB- snoer Ext…
·Hoe te Socket - Mounted Chips …
·Hoe te herstel-CD's maken 
·Hoe u op een Screen Reader 
·Hoe Transfer Slaat van een Gam…
·De capaciteit van een DVD-R Di…
·Hoe te formatteren SD- RAM 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kunt u lezen uw iPad App Tijdschriften o…
·IBM ThinkPad 1161 Specificaties 
·Hoe om te controleren een Bluetooth-appa…
·Hoe te openen van de BIOS op My Sony Des…
·Hoe maak je een Cat5 kabel Creëren 
·Hoe kan ik tijd instellen op een Casio h…
·Asus Eee PC Keyboard probleemoplossing 
·Hoe maak je een poort gebruiken Met een …
·Hoe een Autorun Flash Drive Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com