Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een schijf kopiëren naar een harde schijf
Compact discs ( CD's ) bieden een handige manier om programma's en bestanden en software van de ene computer naar de andere te installeren . De gegevens die zijn opgeslagen op CD's zal niet na verloop van tijd en elke CD kan tot 700 MB van bestanden , mappen en programma's . In het geval van de installatie-cd's voor de software , zullen de meeste softwarepakketten een auto -install dat het merendeel van de bestanden kopieert van de cd naar de harde schijf van uw computer uit te voeren . Echter , als je wilt om bestanden of een heel programma op de harde schijf van een computer kopiëren zonder het installeren van nieuwe applicaties , Windows biedt tools om deze taak te volbrengen . Instructies
Bestanden en mappen kopiëren naar harde schijf
1

Maak een locatie op uw harde schijf voor de bestanden die u wilt overbrengen . Klik op "Start " en vervolgens te markeren en klik op "Computer ". Dubbelklik op de " C : " drive ( de standaardlocatie voor de harde schijf ) , dubbelklik vervolgens doorklikken naar een locatie waar u de bestanden wilt opslaan van een cd . Klik op " Organiseren " en vervolgens te markeren en klik op " Nieuwe map . " Typ een naam voor deze nieuwe map in het tekstvak . Kopen van 2

Plaats de diskette of cd in het juiste station van uw computer . Houden in de F8 wanneer u de cd-drive dicht bij een auto-run programma's kan starten .
3

Open de inhoud van de cd . Klik op "Start " en vervolgens te markeren en klik op "Computer ". Dubbelklik op de " D : " drive ( de standaardlocatie voor het cd-station ) op Twitter 4

Selecteer alle bestanden of mappen die u wilt kopiëren door slepen een doos om hen heen ( klikken in elk . open ruimte van de cd -map en vervolgens slepen om alle mappen ) .
5

Kopieer de bestanden of mappen door te klikken op " File " en vervolgens te klikken op 'Kopiëren'. Als alternatief kunt u op de " CTRL " en " C " toetsen tegelijk .
6

Plak de bestanden of mappen naar de doelmap op uw harde schijf . Klik met de rechtermuisknop ergens in de map die u hebt gemaakt in stap 1 en vervolgens te markeren en klik op ' Plakken'. Houd er rekening mee dat , afhankelijk van de bestandsgrootte en het aantal bestanden dat u wilt kopiëren , dit proces kan enige tijd duren .
Flat Copy een schijf op uw harde schijf
7

Maak een locatie op uw harde schijf voor de bestanden die u wilt overbrengen . Klik op "Start " en vervolgens te markeren en klik op "Computer ". Dubbelklik op de " C : " drive ( de standaardlocatie voor de harde schijf ) . Klik op " Organiseren " en vervolgens te markeren en klik op " Nieuwe map . " Geef deze nieuwe map " newLocation " ( zonder de aanhalingstekens ) . U kunt deze later wijzigen als u wilt .
8

Plaats de diskette of cd in het juiste station van uw computer . Houden in de F8 wanneer u de cd-drive dicht bij een auto-run programma's kan starten .

Open Vensters " Command Prompt " 9 door te klikken op " Start" en vervolgens op " Alle programma's ", gevolgd door " Accessoires" en vervolgens te markeren en te klikken op " Opdrachtprompt . "
10

Schakel de " Command Prompt " om uw cd-station door het intikken van " D : " ( zonder de aanhalingstekens ) en vervolgens op de knop " Enter " .
11

Flat kopie van de cd naar de harde schijf locatie die u hebt gemaakt in stap 1 . Kopieer en plak de volgende opdrachtregel in " command prompt , " zonder de aanhalingstekens , maar met geen spaties tussen de letters en symbolen : " XCopy * * C : . \\ NewLocation \\ /v /s /h " . Deze regel vertelt Windows naar een ' platte kopie ' van de hele cd ( weergegeven door de * . * ) Maken om de map die u hebt gemaakt in stap 1 . De overige symbolen vertellen Windows om eventuele submappen of verborgen bestanden te kopiëren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik Problemen met een E…
·Kunt u gebruik maken van een U…
·Hoe te converteren SL8 naar Hi…
·Surfing Games voor PS3 
·Hoe een bestand te kopiëren e…
·Hoe informatie Move Met een US…
·Hoe te Pen Drive Data Recovery…
·Hoe kan ik een CD & DVD Fast B…
·Exabyte Reiniging 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik muziek op uw Fly Fusion Pento…
·I885 Problemen met de batterij 
·Hoe maak je een CPU upgrade Met een 478 …
·Hoe je het scherm op een HP Pavilion lap…
·Hoe HD- televisie kijken op uw computer 
·Het automatisch laden Intrusion Detectio…
·Stap-voor- stap aanwijzingen voor het ve…
·Wat te letten bij het aanschaffen van ee…
·Laptop Vs . PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com