Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Mijn USB 2 Card is traag
Een USB 2.0 -kaart is een intern - geïnstalleerde hardware -apparaat dat externe apparatuur mogelijk maakt de mogelijkheid om verbinding te maken met uw systeem via een USB 2.0 -aansluiting poort . USB 2.0 is veruit superieur aan USB 1.1 als het gaat om de data transfer rate , maar als uw USB 2.0-kaart traag reageert , moet u de precieze situatie oplossen om te bepalen wat het probleem veroorzaakt . Instructies
1

Controleer de hardware die u aansluit op de USB 2.0 -kaart . Als het USB -apparaat heeft een 1.1 -aansluiting , zal de data snelheid van overdracht op de 1.1-snelheid ( het is niet meer dan wat de USB 1.1 - poort geïnstalleerd laat uitvoeren ) . Naar een hogere overdrachtsnelheid te verkrijgen , moet u de hardware die u gebruikt met de computer te upgraden . Je bent in staat om te bepalen welke USB-aansluiting van uw hardware wordt gebruikt door de gebruiksaanwijzing van het apparaat . Als u niet langer de gebruikershandleiding ( waarvan de hardware specificaties staan ​​) , navigeert u naar de website van de fabrikant , selecteer "Support ", selecteer vervolgens de hardware die u gebruikt . De specificaties van de apparatuur zijn daarin opgenomen . Kopen van 2

Controleer de kabel die u gebruikt . Zorg ervoor dat het verklaart " USB 2.0 " op de zijkant etiket ( meestal gelegen nabij de top van de poorten verbinding) . Als u gebruik maakt van een USB 1.1 -kabel ( met uitzondering van de markering , het lijkt net als een USB 2.0-kabel ) de data transfer rate zal dalen tot wat USB 1.1 biedt .
3

Herstart de computersysteem . Als u alleen met behulp van USB 2.0-hardware met de computer , het systeem kan net niet goed opgestart , waardoor de hardware te traag .

Run 4 een anti - virus scan op de computer . Elke anti - virus software werkt voor dit. Als u nog niet hebt geïnstalleerd, kunt u een gratis programma downloaden van dergelijke sites als CNET , Major Geeks of Tucows ( zie bronnen ) . Als je een virus op de computer , zal de hardware niet te functioneren op zijn hoogtepunt niveau . Zodra de scan is voltooid , selecteert u alle ontdekte virussen en klik op de " Verwijderen " -optie .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Waarom zou een magneet wissen …
·Intel Pentium 4 Processor Info…
·Hoe kan ik een tweede DVD Writ…
·Hoe te converteren naar IDE FD…
·Mijn Dell Computer start niet …
·Wat zijn de soorten van Intel-…
·Wat zijn Computer Signal Boost…
·Wat doet de Northbridge chip d…
·Hoe maak je een seriële kabel…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe u uw iPad 2 startscherm Organiseren 
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Hoe maak je een FaceTime gesprek op een …
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
  Hardware Articles
·Hoe vraagt ​​u een gratis laptop voor ee…
·Hoe te Overclock een ABIT 
·Hoe te Enable Audio Devices 
·Wat zijn enkele Input Devices ? 
·Hoe om muziek opslaan op een USB Flash D…
·Hoe maak je een SD-kaart Herstel 
·Hoe te verbinden van een VGA naar een RG…
·Mijn Mac Verblijven heet Wanneer Sleepin…
·Wat is een data Burst Cache ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com