Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
De beste USB cd - rom- drives
CD - ROM-stations gelezen compact discs die over het algemeen alleen-lezen informatie bevatten . Ze bestaan ​​al sinds de jaren 1990 . Sindsdien heeft de technologie gevorderd door CD - R-schijven die de consument zou kunnen schrijven over , CD - RW's die consumenten data naar hogere capaciteit DVD , DVD -R , DVD - RW en nu Blu - Ray-schijven kan lezen en schrijven . Als u op zoek bent naar de beste CD-ROM drive die zal hechten aan uw computer via een USB-kabel , gaat u dergelijke functies ingebed onder vele andere mogelijkheden op een externe dvd-station vinden . Mensen gebruiken externe CD - ROM drives om gegevens als een printer installatie-cd uit het cd naar een computer krijgen zonder een bestaande CD-ROM drive , zoals een netbook . Samsung USB 2.0 8x DVD Writer externe optische drive voor Mac en PC

Samsung USB 2.0 8x DVD Writer externe optische drive
voor Mac en PC kost slechts $ 49,99 per januari 2010 en scoort vier van de vijf sterren uit 140 recensies van klanten . Het verbindt via USB naar Macs en pc's , en zal opnemen of DVD's lezen acht keer sneller dan normale afspeelsnelheid . Het is compatibel met CD , zodat het leest CD - ROM's , CD - RW's en cd - r-schijven met 24 keer de normale snelheid afspelen . Op slechts 6,2 met 5,6 centimeter en 14,9 gram , het is erg populair bij mensen die een netbook en moet een externe CD - ROM drive .
ASUS USB 8x DVD externe optische drive
< br >

De ASUS USB 8x DVD externe optische drive kost $ 54,99 per januari 2010 en biedt een cd - rom -functionaliteit via USB -poort . Zij ontving een gemiddelde van 4,5 sterren op 5 van 96 Amazon.com recensies van klanten , waardoor het op de top van de best - sellers . Het zal CD - ROM's te lezen op 24 keer de snelheid van het afspelen van een audio-cd en lezen en naar cd - rw's met 16 keer luisteren snelheid. Ook leest en schrijft DVD's op 8x . Het links naar uw desktop of notebook computer via een USB- kabel , die ook de kracht , en het weegt slechts 14,6 gram in een 7 " met 10,5 " frame.
Toshiba PA3761U - 1DV2 Portable /Slim USB SuperMulti dvd - writer

De Toshiba PA3761U - 1DV2 Portable /Slim USB SuperMulti dvd - writer werkt met Windows-en Linux-besturingssystemen , en wordt gevoed via een USB 2.0-kabel . Het ondersteunt CD-ROM , CD - R en CD - RW , evenals DVD , DVD - R en DVD-RW discs . Hij weegt 21 gram in een 6.1 " door 5.5 " frame. Het heeft een gemiddelde van vier van de vijf sterren in de beoordelingen van de 14 Amazon.con klanten . Het kost ongeveer $ 74 vanaf januari 2010 .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe CD /DVD Drive Issues 
·Hoe maak je een muziek-cd kopi…
·Hoe schoon LightScribe DVD Dri…
·Hoe de firmware van een dvd- d…
·Hoe kan ik een laptop dvd- dri…
·Hoe te starten vanaf een exter…
·Hoe de OS Setup op een laptop …
·DVD- drives die bij een iMac G…
·Hoe maak je Voeg een nieuwe dv…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te printen op Velijn met een Canon P…
·Hoe je Intel Chipset Monitors Run bij ve…
·Hoe een computer te herstellen naar Out …
·Hoe te openen de CD-speler op een Acer L…
·Wat inkt doet Cannon S900 gebruik? 
·Hoe te Enveloppen Typ op een Brother MFC…
·Hoe om te bellen naar een mobiele telefo…
·Hoe Hook Up Audio Luidsprekers voor een …
·Hoe je virtueel geheugen vergroten om ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com