Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Hoe maak je een harde schijf met een herstel-cd opnieuw formatteren
formatteren is een proces waarbij de harde schijf van een computer is volledig schoon en alle instellingen , met inbegrip van het bestandsformaat systeem weggevaagd , gereset . Er zijn verschillende redenen waarom u wilt uw harde schijf formatteren , waaronder verkopen of weggeven van uw computer , of het bevestigen van prestatieproblemen met de computer . De meest eenvoudige manier om uw harde schijf formatteren is om een ​​herstel-cd te gebruiken . U kunt uw computer op te starten om de cd en opnieuw formatteren en opnieuw installeren van het besturingssysteem op uw harde schijf . Instructies

Vermogen 1 op uw computer en plaats de herstel-cd in het cd - rom-station . Start de computer opnieuw door te klikken op het menu 'Start' gevolgd door ' Herstart '.

Wacht 2 voor een prompt verschijnt die zegt " Druk op een toets te starten vanaf cd . " Wanneer dit op uw scherm verschijnt , drukt u op een willekeurige toets op het toetsenbord . De computer nu opgestart vanaf de cd en niet van uw harde schijf . Hiermee kunt u wijzigingen , waaronder formatteren , uw harde schijf .
3

Selecteer een taal om de de nieuwe versie van het besturingssysteem te installeren maken . Klik op " Next " in de rechter bovenhoek van het scherm .
4

Klik op de " Install Now " knop in het midden van het scherm . Een licentieovereenkomst pagina wordt geladen . Ga akkoord met de licentievoorwaarden en klik op ' Volgende ' om door te gaan . Nadat u akkoord bent gegaan met de licentievoorwaarden , een lijst met installatie-opties verschijnt .
5

Kies de "Custom" installatie -methode . Met deze methode kunt u de drive opnieuw te formatteren voordat het besturingssysteem opnieuw installeert .
6

Verwijder alle partities harde schijf voordat u verder gaat met het herformatteren proces . Een partitie is een sectie van uw harde schijf die u hebt gewijd voor een specifiek doel . Selecteer de partitie van het belangrijkste kijkvenster en klik op de knop "Verwijderen " om de partitie te verwijderen . Je mag geen partities op uw schijf . Als dit het geval is , deze stap overslaan.
7

Selecteer uw harde schijf . Na het verwijderen van partities , moet u slechts een schijf die nog in de belangrijkste kijkvenster . Klik op dat station .
8

Klik op de "Formaat "-link onder de belangrijkste kijkvenster . Deze loopt u door de opmaak processen en uit het station verwijdert alle gegevens . Je harde schijf is volledig geformatteerd op dit punt.

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe maak je een cd /dvd-statio…
·Hoe te openen van de CD - RW-s…
·How to Get Rid van een cd - ro…
·Hoe Laptop CD -ROM drives Fix 
·Hoe kan ik een externe DVD Dri…
·Hoe te wijzigen Out een CD-ROM…
·Wat is DVD-brander Vs . DVD Dr…
·Hoe te testen mijn CD-ROM driv…
·Hoe de CD Drive zoeken in een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Helderheid op een HP 6730b 
·Hoe kan ik muziek op een Compact Flash C…
·Hoe te verwijderen HP Scanjet 4200C 
·Hoe een ELMO afbeelding Projector projec…
·Verschil tussen AMD Phenom II en Phenom …
·Hoe te Grafische kaarten Optimaliseren 
·Hoe het opzetten van een Jet Direct Serv…
·Hoe maak je een Latitude D810 Screen Ver…
·Hoe je BIOS Default op een Toshiba Lapto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com