Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Hoe maak je een Xbox 360 DVD drive installeren in een PC
Xbox 360 is een krachtige gaming console dankzij een groot deel aan haar PC-architectuur . De Xbox 360 is in feite een computer, net zoals uw bureaublad , het loopt gewoon een aangepast besturingssysteem . Dankzij hun hardware gemeenschappelijkheid kunt u de dvd- schijf in de Xbox 360 in je pc want het is een normale dvd-station net met een aangepaste interface . U moet de beveiliging bits gebruiken om binnen de Xbox 360 , maar ze werken net als gewone schroevendraaiers . Wat je nodig hebt
Schroevendraaiers
Veiligheid schroevendraaiers
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de Xbox 360 uit. Trek de console uit de AV- meubel en trek de stekker uit de achterkant van de console . Plaats de console op zijn kant en zoek de druk tabbladen die zich verschuilen achter de ventilatieopeningen aan de zijkant . Druk een schroevendraaier door het luchtgat op de tabs druk niet op zijn plaats . Gebruik een platte schroevendraaier langs de bovenkant van de console op te treden als een wig te wrikken van het bovenpaneel grijs. Wrik de rubberen voetjes aan de zijkant van de Xbox 360 te meer gaten bloot . Druk op de schroevendraaier door elk gat terwijl omhoog te trekken op het zijpaneel om deze los .

Place 2 een platte schroevendraaier in de naad tussen de bovenste en onderste kunststof panelen . Schud de platte kop omhoog en omlaag om de behuizingen van elkaar bewegen . Er vier clips aan elke kant die moet worden ingedrukt om de behuizing volledig los . Na de top is los , wrik de kunststof behuizing met de hand los . Dit onthult de metalen RF schild dat de elektronische kern dekt . Gebruik een # 10 Torx beetje los te draaien de zes bevestigingsbouten . Houd de bouten handig als ze zijn moeilijk te vervangen als je ze verliest . Flip de console rond een keer en wrikken uit de overige kunststof behuizing nu dat het vrij is van de bevestigingsbouten .

Wip 3 het netsnoer en data kabel van de DVD drive die zit boven alle andere componenten in de Xbox 360 . De DVD drive zal worden vastgezet in een drive kooi met vier Philips schroeven op , twee aan elke kant . Schuif de DVD drive met de hand . Zet de computer uit en trek de stekker uit de achterzijde . Neem het zijpaneel los door de bouten met de hand. Trek het zijpaneel van de computer en plaats deze aan de kant . Druk op de borglippen neer op een lege drive bay en duw de drive bay voorkant met de hand .

Schuif de Xbox 360 DVD drive in de nu lege drive bay en haak een netsnoer en data 4 snoer in de achterkant van het apparaat . De netadapter op de computer moet hebben verschillende onderdelen en de IDE-kabel die naar de harde schijf zal een extra data aansluiting op de draad hebben . Uw Philips schroeven van de binnenkant van de Xbox de DVD schijf aan de schijfhouder in de PC . Zet de computer weer aan voordat reattaching het zijpaneel . Controleer of de DVD drive wordt herkend door de pc en bevestig vervolgens weer het zijpaneel .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Hoe te Externe DVD Drives Fix 
·Hoe de cd-drive Vervang in Del…
·Hoe te verwijderen van de CD D…
·Hoe maak je een cd overbrengen…
·Hoe kan ik een Emergency Boot …
·Hoe te verwijderen Sony Vaio C…
·Hoe Computer CD Schijven Clean…
·Hoe om dvd's downloaden naar e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een iPad Hernoem 
·Wat is Dual Xeon ? 
·Hoe te PictureMate gebruiken Met de Blue…
·Hoe maak je een Wireless Notebook Laser …
·Hoe maak je een grafische kaart te insta…
·Hoe aan dia's scannen met een Canon MP16…
·Hoe maak je een computer schijf formatte…
·Hoe maak je een Wi - Fi hotspot maken va…
·Hoe te openen de zaak van een Canon Pixm…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com