Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Hoe Hook Up DVD & CD -ROM drives
Mensen kunnen worden geïntimideerd door te werken binnenkant van een PC . Maar computers zijn niet een of andere magische doos die opereert buiten het domein van begrip van de gemiddelde persoon ; computers zijn bouten en moeren en elektrische circuits , en je hoeft niet op een computer ingenieur te zijn om de basis te begrijpen of om onderdelen te installeren of te verwijderen . Een optische schijf , zoals een cd - rom of dvd - rom-drive , installeren is een goede manier om te zien hoe uw computer werkt van binnenuit . Wat je nodig hebt verhuur CD -ROM of DVD - ROM drive
Schroevendraaiers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Haal het netsnoer uit de achterkant van de computer en verwijder alle randapparaten - toetsenbord , muis , printer en alle externe apparaten die zijn aangesloten - en verplaats de pc toren op een vlakke , schone ondergrond . Houd de aan-uitknop een paar seconden om elke release " vlo macht , " of opgeslagen elektronische lading , uit de computer . Kopen van 2

Raadpleeg de handleiding voor specifieke instructies over het openen van de behuizing van de PC . De meeste moderne computers hebben een knop en vouw open als een boek , maar oudere pc's kunnen twee à vier schroeven waarmee het zijpaneel zijn plaats te houden . Verwijder de schroeven en schuif het paneel weg naar de ingewanden van uw computer te onthullen .
3

uzelf vertrouwd met wat er voor je . De grote , groene plastic stuk eronder alles is uw moederbord of het moederbord . De doos in de hoek met veelkleurige draden lopen uit van het is de voeding . Er zijn een paar dikke , licht - grijze kabels waarmee het moederbord aan apparaten zoals de harde schijf , bestaande CD-station of diskettestation - deze worden IDE kabels genoemd . Zorg ervoor dat u de IDE- kabels en de stroomkabels te identificeren , aangezien beide zal verbinding maken met uw nieuwe cd-of dvd -station . Kijk voor een losse IDE-kabel en een losse vier - pins - rood , wit en zwart - stroomkabel , er moet een van elk. Als u niet beschikt over een vrije IDE-kabel , je nieuwe schijf wordt geleverd met een .

Pak 4 uw dvd-of cd -station uit de antistatische verpakking . Verwijder het plastic uitbreidingsnis deksel van de voorkant van uw pc , waar het nieuwe station zal gaan . Enkele nieuwe pc's hebben rails te uitbreidingsapparaten houden ; als uw computer over deze , plak ze op de schijf . Schuif de schijf op zijn plaats en bevestig schroeven om het te houden op zijn plaats , indien nodig .
5

Sluit een vier - pins stroomkabel aan de achterkant van het station . Heb je een paar gratis snoeren . Als u niet zeker weet welke kabel te gebruiken , op zoek naar degenen die is aangesloten op de harde schijf en floppy drive . Er is maar een manier om het te hechten aan de aandrijving , zoals de randen van de connector worden vormgegeven .
6

Sluit de IDE-kabel . Als je een gratis aansluiting op het systeem , dat gebruiken - je kunt twee apparaten op een IDE -kabel , zolang de apparaten zijn dienovereenkomstig ingesteld . Als uw kabels zijn allemaal in gebruik zijn , moet u een nieuwe kabel aan op uw moederbord - de meeste systemen hebben een vrije IDE -slot - en dat gebruiken om verbinding te maken met het nieuwe station. Bij het delen van een kabel , zorg ervoor dat de jumpers op de achterkant van beide apparaten correct worden ingesteld op " master" en instellingen " slave " : het eerste apparaat op de kabel , het dichtst bij het ​​moederbord , is het Nieuws " meester . "
7

Sluit de behuizing van de computer , sluit de stroom en zet het systeem aan . De eerste keer dat je opstart na het installeren van nieuwe hardware , het systeem piept als de BIOS herkent het nieuwe apparaat .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe kan ik een DVD Transfer na…
·Hoe maak je een interne CD-RW …
·Hoe de DVD drive vervangen op …
·Hoe maak je een USB- CD drive …
·Hoe maak ik mijn Toshiba Lapto…
·Hoe kan ik gebruiken DVD - R m…
·Hoe maak je verbinding een CD …
·Hoe kan ik een Toshiba DVD Dri…
·Hoe de dvd - rom- drive verwij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Gebruiksaanwijzing voor de Dell Latitude…
·Soorten Laptop RAM 
·Hoe maak je samen een harde schijf behui…
·Hoe kan ik een laptop te beschermen tege…
·Hoe de Touchpad uitschakelen op een HP P…
·Hoe te PC133 geheugen plaats van PC100 g…
·Hoe kan ik een printer die is van Fading…
·Jae Adapter Vs . Ide Adapter 
·Google 's Book Scanning Project 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com