Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CD & DVD Drives >> Content
Kan ik Sluit een cd-drive aan mijn netbook ?
Netbooks zijn ontworpen om licht en draagbaar , en een van de eerste dingen om te gaan is de interne optische drive . Optische drives zijn niet altijd nodig ; veel programma's kunnen rechtstreeks vanaf het internet worden gedownload en sommige hulpprogramma's kunnen rechtstreeks vanaf opstartbare USB -station zijn . Echter , als je programma's die u moet installeren met behulp van een cd of dvd , zijn er externe schijf opties . USB Optische drives

De eenvoudigste oplossing voor een externe cd-drive is een die wordt aangesloten via USB te vinden . Terwijl de stations die FireWire bestaan ​​gebruiken , is FireWire is alles maar vervangen door USB , en uw netbook is het onwaarschijnlijk dat een FireWire- poort beschikbaar hebben . Alle ofwel schrijfbare of alleen-lezen - - in de grote computer winkels of websites kunt u een externe cd-station , dvd-station of zelfs Blu - ray-drive te vinden . Schijven variëren in grootte en design , met een aantal van dezelfde grootte als interne drives , terwijl anderen gebruik maken van een slanke , minimalistische esthetiek . Externe schijven langzamer dan een vergelijkbaar intern model te zijn , afhankelijk van de USB-kabel wordt gebruikt .
Re - purposing Interne Schijven

Als u een extra interne optische drive, u kunt een kabel dat het aansluit op uw netbook via USB te kopen . Een ander alternatief is om een ​​behuizing voor uw harde schijf , een zaak die uw schijf omgeeft en wordt aangesloten op uw computer met een USB- kabel aan te schaffen . Compatibele kabels en behuizingen zijn verkrijgbaar bij de meeste online retailers , zoals Amazon.com , Tiger Direct en Newegg.com . Kies er een die compatibel is met uw drive , zoals behuizingen bestaan ​​voor zowel 5.25 IDE en SATA-schijven .
Selecteren van een Drive

Kies een station dat aan uw behoeften voldoet , budget en het beoogde gebruik . Drive conversie kabels en behuizingen kan goedkoper zijn dan nieuwe externe schijven . Als je nooit een cd of dvd te branden , kunt u wat geld kiezen van een alleen-lezen schijf opslaan . Als u van plan om de drive te gebruiken om games en programma's te installeren , wil je op zijn minst een dvd- schijf te krijgen , zoals de meeste moderne spellen te gebruiken dvd's . Houd in gedachten dat drives zijn backwards - compatible; van een dvd- drive kan ook gebruik maken van cd's , en een Blu - ray- drive kan ook gebruik maken van DVD's en CD
Starten van een externe harde schijf
.

Uw netbook is niet ontworpen om op te starten vanaf het optische station , als je dat wilt , moet u BIOS van de computer te openen en handmatig wijzigen van de opstartvolgorde . Elk systeem maakt gebruik van een iets andere BIOS- ontwerp ; raadpleeg uw handleiding of de website van de fabrikant voor meer informatie over uw BIOS . Sluit uw externe drive en herstart de computer . Sommige computers gebruik maken van de " F2 " toets om het BIOS menu te gaan , terwijl anderen gebruik maken van " Delete" of " F10 " ; uw netbook moet " Press F10 voor setup " of iets dergelijks weer te geven tijdens het opstarten . De BIOS- indeling is afhankelijk van de computer , maar meestal het menu boot sequence is gelabeld "Boot sequence . " Uw externe schijf kan gewoon als USB -of USB - CDROM worden aangewezen . Sla de instellingen op en herstart uw computer om de nieuwe instellingen te activeren .

Previous: Next:
  CD & DVD Drives
·Hoe te vertellen als een CD-RO…
·Verschillen tussen CD - R driv…
·Definieer CD-ROM drive 
·Hoe de DVD drive vervangen op …
·Hoe maak je een muziek -cd te …
·Hoe maak je een muziek-cd opsl…
·Hoe kan ik een dvd- drive inst…
·Toshiba DVD-ROM Drive Model SD…
·Hoe kan ik opnieuw installeren…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe maak je verbinding een Optoma EP - P…
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad aansluiten op een W…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe je BIOS Access op een ThinkPad R40 
·Emachines Voeding Problemen 
·Hoe Desktop Computer oververhitting te v…
·Hoe vindt u de BIOS Shorting Pins op een…
·Hoe te Pages reinigen in een HP Laserjet…
·Wat zijn de verschillende configuraties …
·Hoe de HP 5740 Reset 
·De definitie Impact Printers 
·Verbinding maken met uw AT & T snelle in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com