Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe te updaten BIOS ROM
De BIOS ROM ( basic input /output system alleen-lezen geheugen ) bepaalt hoe een computer systeem communiceert met de verschillende input en output apparaten . De informatie in de BIOS-chip is een van de eerste stukken van informatie in het geheugen geladen wanneer de computer wordt aangezet . Elke keer in een tijdje , wordt het noodzakelijk om de BIOS ROM ( ook bekend als " knipperende" ) updaten om verdere functionaliteit winnen of te voldoen aan de eisen van een bepaald besturingssysteem. BIOS- fabrikanten zullen nieuwe BIOS- flash-bestanden af te geven aan deze taak te volbrengen . Toch moet BIOS nooit worden geflitst , tenzij het ​​absoluut noodzakelijk is , omdat een slechte update kan leiden tot een computersysteem om nooit meer op te starten ( in afwachting van de vervanging van de chip of het moederbord zelf ) . Wat je
Blanco diskette of cd - rom
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

je BIOS naam en het versienummer identificeren tijdens het opstarten van de computer -systeem . Schrijf de gegevens naar beneden , zodat je het niet vergeet. Kopen van 2

Bezoek de website van de BIOS- fabrikant om te controleren of er updates voor het BIOS dat uw systeem actief is . Dit kan doorgaans te vinden onder de tech support afdeling . U moet ervoor zorgen dat het de juiste update voor uw merk /model van het moederbord . Twee bestanden moeten worden gedownload : een exe-bestand en een bin-bestand . U moet beide bestanden naar het systeem-BIOS flash .
3

Maak een systeem start - up schijf met behulp van de Add /Remove Programs zijn voorzien in het Configuratiescherm . Meestal zal dit een diskette te zijn , maar kan een CD-ROM worden gebruikt, mits u uw systeem instellen om op te starten vanaf de cd - rom bij de start-up . Na het maken van het systeem start - up schijf , laadt zowel van de bestanden die u hebt gedownload in stap 2 op de start - up schijf .
4

Herstart de computer -systeem met de start - up schijf ingebracht in de juiste locatie . Tijdens het opstartproces , wordt u gepresenteerd met de optie om een DOS- opdrachtregel in te voeren . Dit is waar je moet gaan naar de werkelijke exe programma dat u op de start - up schijf gevuld te gebruiken . Wanneer krijgen de mogelijkheid om een back-up van de huidige BIOS , altijd kiezen " ja . " Dit zal u voorzien van een alternatieve optie voor het geval dat het BIOS u bijwerkt met niet de problemen die u probeert te repareren of creëert meer problemen op te lossen .
5

Verwijder de start - up schijf na loopt het BIOS flash programma en herstart de computer . Je moet nu het nieuwe BIOS- nummer op het scherm te zien tijdens het opstarten in de plaats van degene die u in stap 1.Als neer schreef een fout optreedt die veroorzaakt dat de computer niet opstarten , moet u contact opnemen met de fabrikant van het moederbord aan zien of u een vervangende BIOS-chip kunnen krijgen . Als u de nieuwe chip niet beschikbaar is , moet u het moederbord te vervangen . Rollen terug naar de vorige BIOS-versie is alleen een optie als het systeem nog kan opstarten . In dat geval kunt u stap 3 en 4 opnieuw uitvoeren , met behulp van de back-up versie van het bin-bestand in plaats van de nieuw gedownloade .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe je BIOS bijwerken van Wind…
·Hoe de BIOS oplossen in een DV…
·Hoe de BIOS resetten op een In…
·Hoe maak je een Y430 BIOS Upgr…
·Hoe je naar de BIOS in Toshiba…
·Hoe je BIOS terugzetten in Win…
·Hoe de BIOS instellen op mijn …
·Hoe de BIOS resetten op een eM…
·Hoe te om BIOS te krijgen op e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De specificaties voor een Abit A - N68SV…
·Hoe Memory in een Compaq Armada E500 Ins…
·Fingerprint Reader Technologie 
·Hoe maak je een scanner gebruiken als fa…
·Hoe meer RAM installeren van een desktop…
·Hoe maak je een E6400 CPU kracht om High…
·De Solid Ink Print Proces 
·Hoe de optionele lade installeren 2 op e…
·Hoe te openen een Dell Dimension 4400 Ca…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com