Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe je CMOS Memory Reset ( BIOS )
Er zijn een paar manieren om de CMOS Memory gebied waar de BIOS is opgenomen te wissen en opnieuw in te stellen . De methode die wordt gebruikt afhankelijk van de status van de computer . Dit artikel geeft een overzicht van twee verschillende manieren om de CMOS- gebied opnieuw in te stellen . Ook zijn tips over zorgvuldigheid tijdens het uitvoeren van de taken. Wat je nodig hebt
Moederbord handleiding
Toon Meer Aanwijzingen
1

De eerste methode wordt gebruikt wanneer alles is in principe werkt zoals het zou moeten , maar om een of andere reden , misschien proberen om het systeem te tweaken , werden enkele instelling veranderd in de BIOS.To bereiken van uw doel in deze methode , je gewoon de computer opnieuw op te starten . Druk op de knop die je meeneemt in de BIOS Setup gebied en selecteer de optie om standaardwaarden te laden . Tot slot slaan en af te sluiten. Dit zal de fabrieksinstellingen te laden en start de computer opnieuw op te starten .

De alternatieve methode 2 is een beetje meer gedetailleerd en alleen gebruikt wanneer de computer is down vanwege onjuiste instellingen in het BIOS . U wilt uiterste zorg en voorzichtigheid te gebruiken bij het gebruik van deze methode .
3

De eerste stap in de alternatieve methode zou dezelfde pre - waarschuwingen maatregel wanneer u de kap van de computer te verwijderen . Voor het verwijderen van het deksel , zorg ervoor dat u niet dragen geen artikel van kleding , wollen truien , die statische elektriciteit kunnen produceren . Ook zorg ervoor dat u geaard bent .
4

Koppel alle die is aangesloten op de computer . Dat geldt ook voor de monitor , printer , Ethernet kabel, alle usb- aansluitingen , en , uiteraard , het netsnoer .
5

U kunt nu verwijder de kap van de computer . Pak het chassis voor een moment zoals het is geaard en zal de statische elektriciteit af te voeren uit je lichaam.
6

Zoek de moederbord batterij . Dit is de back-up power voor het CMOS-geheugen . Daar de BIOS informatie wordt opgeslagen . Verwijder de batterij van het moederbord . Laat de computer zitten voor ongeveer 30 minuten en daarna de batterij , de cover te vervangen , en sluit alles .
7

als de batterij moeilijk te verwijderen van ontbreekt , raadpleeg dan de handleiding van het moederbord aan het lokaliseren jumper die drains die in wezen verbreken de verbinding tussen de accu en de CMOS . Dit zal effectieve afvoer van de stroom van de CMOS . Gebruik de handleiding om voor de juiste instelling van de jumper om dat doel te bereiken . Nadat u hebt ingesteld dat de jumper , laat het voor ongeveer 30 minuten . Plaats de jumper terug in zijn oorspronkelijke positie . Plaats het deksel en sluit alle apparaten en het netsnoer . Start de computer opnieuw .
8

Wanneer u de computer aanzet , wordt u gevraagd om naar de BIOS om passende instelling wijzigen of te omzeilen die en gebruik de standaardinstellingen . Gebruik de standaardinstelling . De klok , die ook zal moeten worden ingesteld kan worden ingesteld nadat het besturingssysteem is geladen .
9

Ik hoop dat deze procedures blijkt nuttig voor u en hebben geholpen uw doel te bereiken .
< br >

Previous: Next:
  BIOS
·BIOS-update Hulpmiddelen 
·Hoe de Latitude C640 BIOS Pass…
·Toegang krijgen tot het BIOS o…
·Hoe de BIOS Flash op een Dell 
·Hoe gaat u naar BIOS op een IB…
·How Do You Werk de BIOS op een…
·Hoe je BIOS gebruiken om de AM…
·Hoe weet je welke BIOS je hebt…
·Hoe kan ik een Dell Laptop Ins…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Opmaak van een partitie wijzigen 
·Hoe maak je een iMac wijzigen Superdrive…
·Verschil tussen Drum & Flatbed Plotters 
·Hoe maak je verbinding een draadloze kaa…
·Hoe kan ik drivers voor de HP LaserJet P…
·Korte beschrijving van de Voordelen & Na…
·Sapphire Radeon 9550 Prestatie 
·Hoe je 3G gebruiken voor Internet 
·Hoe te verwijderen en vervangen Dell Vos…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com