Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe te Update over Open Source een BIOS
Als u werkt met een open source besturingssysteem op uw computer dan de kans dat je moederbord fabrikant een BIOS-update die werkt met uw besturingssysteem zullen vrijgeven is slank . De meeste fabrikanten van moederborden geven hun BIOS-updates voor Microsoft Windows , wat betekent dat het uitvoeren van de juiste BIOS knipperen hulpprogramma u een DOS - achtige omgeving om te werken inch Met behulp van FreeDOS , een vrije en open source DOS -omgeving nodig hebt , kunt u omzeilen elk OS beperkingen en update uw BIOS . Wat je nodig hebt
USB-stick
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een browservenster en ga naar de Unetbootin ontwikkeling Website op SourceForge . Download en installeer Unetbootin daar of uit pakketbeheer hulpprogramma van uw systeem . Lanceren Unetbootin zodra de installatie is voltooid . Kopen van 2

Plaats uw lege USB-stick , wacht dan even tot je systeem om de drive te herkennen . Klik op de " Distribution" radiale optie , selecteer dan " FreeDOS " uit de aangrenzende keuzelijst . Selecteer uw USB-drive aan de onderkant van de lijst , klik op "OK " om een opstartbare DOS-omgeving te creëren met FreeDOS op de pen drive .
3

Open een browservenster en ga naar uw moederbord van de website van de fabrikant van het systeem . Vind uw moederbord of het systeem specifiek merk en model in hun steun sectie en download een BIOS of firmware update van de sectie downloads . Als de updates komen in een gecomprimeerd archief , uitpakken het archief voordat u verder gaat .
4

Open het bestand README en vertrouwd te maken met de instructies . Aangezien elke BIOS-update , zelfs tussen verschillende versies op hetzelfde bord , anders is, moet u de instructies van de README bestand eenmaal opgestart in FreeDOS lezen en te volgen . Kopieer alle van de update bestanden op de USB- stick met uw omgeving FreeDOS , dan start de machine opnieuw .
5

Selecteer de " Boot from USB " -optie tijdens de POST gedeelte van de laars cyclus van uw computer . Dit komt net voor het systeem luidspreker piept twee keer . Eenmaal opgestart in het FreeDOS -omgeving , gebruik maken van de "cd " commando om te navigeren naar de map waar u uw BIOS-bestanden opgeslagen .
6

Volg de instructies van de README bestand expliciet aangezien elke afwijking uw moederbord onbruikbaar zou kunnen maken . Doorgaans moet u een BIOS knipperende hulpprogramma speciaal gemaakt voor het BIOS van uw moederbord fabrikant te openen , dan knippert het BIOS met behulp van een binaire ( BIN -bestand) .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe maak je een logo van de fa…
·Wat is een BIOS Extension ? 
·Hoe je BIOS invoeren in een To…
·Hoe de BIOS optimaliseren voor…
·Hoe de BIOS -menu toegang op e…
·Hoe kan ik een Dell Latitude C…
·Wat is de BIOS -knop op Compaq…
·Hoe een BIOS-wachtwoord te ver…
·Hoe de BIOS Flash met WinFlash…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een computer voor fotobewerk…
·Is het OK om een verlengsnoer gebruikt v…
·Hoe maak je een Logitech Webcam C510 te …
·Specificatie voor een NVIDIA GeForce 615…
·Thermal Grease Installatie 
·Hoe te kopiëren van een ISO image naar …
·Een Brandende Geur Geur in een Running l…
·Hoe Hook Up een laptop een Dell 1800MP -…
·Hoe te Tapes Turn Into HD DVD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com