Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Instructie over hoe je een BIOS Password Reset
System veiligheid is iets wat je moet altijd in gedachten houden als de computer zich bevindt in een gebied waar iedereen gemakkelijk kan openen. Het Basic Input Output System ( BIOS ) biedt twee verschillende soorten van beveiliging wachtwoorden bekend als " toezichthouder " en "user " wachtwoorden . Ofwel wachtwoord instellen houdt uw computer veilig , maar voor extra veiligheid, dient u het wachtwoord regelmatig te resetten . Na het openen van het BIOS -menu , het duurt maar een reeks van toetsaanslagen om uw wachtwoord te veranderen . Instructies
1

Sluit op alle ramen open op uw scherm en ga naar het menu 'Start' . Klik op " Afsluiten " en laat de computer af zijn volledige uitschakeling routine . Kopen van 2

Start opstarten van de computer up-proces door op de knop aan de voorkant van de behuizing . Wacht tot de " Tap F2 om Setup Enter " rubriek te verschijnen op het scherm , terwijl het besturingssysteem opstart . Druk op " F2 ". Afhankelijk van de fabrikant en het model van uw computer , kunt u in plaats daarvan moeten " F10 ", " Delete drukt " of een andere toets .
3

Voer BIOS-wachtwoord van de computer in de " Supervisor Password " veld . Druk op "Enter " om het wachtwoord scherm te omzeilen en toegang te krijgen tot het Basic Input Output System menu .
4

Toegang tot de rubriek genaamd " Veiligheid " door op pijl-rechts van het toetsenbord. Scroll naar beneden door de "Security" opties met de pijltjestoets omlaag . Navigeer naar de ' Supervisor Password " optie en druk op ' Enter '.
5

Typ het beheerderswachtwoord eerder om de BIOS die u hebt ingevoerd . Druk op "Enter " om te bevestigen dat u het bestaande wachtwoord kennen . Voer wat nieuwe wachtwoord dat u wilt gebruiken in het tekstvak dat op het scherm verschijnt . Druk op "Enter " om de reset wachtwoord te bevestigen .
6

Navigeer naar de "User Password " entry als je nodig hebt om de BIOS- gebruikerswachtwoord opnieuw instellen . Druk op "Enter " en gaan door hetzelfde proces van het invoeren van het huidige wachtwoord en het typen in een nieuw wachtwoord . Druk op "Enter " om de reset wachtwoord op te slaan .
7

Toegang tot het kopje met het label " Exit" aan de rechterkant van het BIOS -menu . Tik op de pijl omlaag totdat u de optie ' Exit Saving Changes " te bereiken . Druk op "Enter " om een ​​nieuw menu te openen en tik op " Enter " om uw reset wachtwoord op te slaan en start de computer opnieuw op te starten .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe je BIOS resetten naar orig…
·Hoe gaat u naar de Mackbook BI…
·Hoe je BIOS Flash op een Gigab…
·Hoe een BIOS proccessor upgrad…
·Hoe te Opstarten naar BIOS op …
·Hoe de Boot Drive Orde Verande…
·Hoe je BIOS bijwerken via een …
·Hoe je BIOS Flash op een Compa…
·Hoe stel ik de BIOS op te star…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe afdrukken op fotopapier met een HP 1…
·Hoe maak je een opstartbare cd converter…
·Hoe te lokaliseren het serienummer op ee…
·Hoe je de USB hub Speed ​​Controleer 
·Mijn iMac heeft geen geluid Output 
·Hoe kan ik als vervanging van een moeder…
·Hoe Computer Sound Fix 
·Intel Pentium Dual Core E2200 prestaties…
·Hoe kan ik een bestaande harde schijf in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com