Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hulp bij problemen met een Mac G3 Reboot
Terwijl ze niet langer zijn vervaardigd , veel mensen nog steeds houden van hun Apple Macintosh G3-computers . De eerste G3 Mac was de Powerbook G3 ook wel bekend als Kanga . Deze laptop had een kort leven --- slechts zes maanden voordat het werd vervangen door de Powerbook G3 Wallstreet --- maar de PowerPC 750 processor geïntroduceerd . Dezelfde processor werd een week later in de desktop- Macs geïntroduceerd met de Power Macintosh G3/233 . Veel mensen en sommige bedrijven nog steeds te gebruiken . Basics

Er zijn een aantal zaken die kunnen leiden tot een Mac niet te rebooten . Ze kunnen zo simpel zijn als stof of ander vuil op de random access memory chips om een harde schijf crash om een onderbreking in de macht ergens . Het beste is om de simpelste dingen eerst proberen te voorkomen dat u de computer uit elkaar te halen als je niet hoeft te doen . Zet uw systeem schijf of een andere opstartbare schijf zoals Norton Disk Doctor 's Emergency Disc in het CD-station . Als de computer niet kan worden ingeschakeld zodat u de schijf plaatst , krijgt een grote paperclip , strek het ene uiteinde en steek deze in het gaatje in de buurt van het cd-vak . Duw in , en de deur zou moeten openen . Plaats de disc in de lade , sluit het, druk dan op de knop terwijl u de toets " C " op het toetsenbord . Dit moet de computer te laten starten vanaf de cd in plaats van je harde schijf . U kunt vervolgens de diagnose te achterhalen wat er mis is met de computer is uitgevoerd.
RAM

Als de software -oplossing faalt , is het tijd om je G3 Mac 's lichaam te openen en gaan op zoek naar problemen daar . Er zijn een verscheidenheid van verschillende G3 Macs , dus je kan specifieke schroevendraaiers voor uw model nodig . Krijg een elektronica reparatie tool set . Dit zal hebben platte, Phillips en Torx- schroevendraaiers van verschillende afmetingen om je te helpen toegang te krijgen. Zodra u de computer opent , schoon uit de RAM-chips . RAM-chips zijn groen met zwarte rechthoeken en fijn goud circuits op hen . Zij zullen in worden gehouden door klemmen . Trek beide clips uit de buurt van het RAM-chip op hetzelfde moment , en het zal opduiken . U kunt perslucht gebruiken zowel RAM -aansluiting en de gouden stekker van de chips . Je kunt ook gewoon blazen op hen . Als je zowel de chips en de stopcontacten schoon , installeer de chips en reboot .
Binnen de G3

Als het reinigen en opnieuw opstarten ook niet lukt , kijk rond binnen de Mac voor eventuele losse verbindingen . Kijk waar de harde schijf verbindt en waar het netsnoer komt in de computer . Zorg ervoor dat elke lint kabels goed vast zitten . Controleer de aansluitingen op de cd of andere drives . Als u een andere , soortgelijke Mac waarvan u weet dat , los van de harde schijven en schakel ze . Als de Mac u weet werken werkt niet met de andere harde schijf , wordt de harde schijf beschadigd is en waarschijnlijk niet kan worden gerepareerd . Als de tweede Mac werkt , betekent dit dat de harde schijf is OK , en het probleem is ergens anders .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te Typ in het Arabisch op …
·Hoe kan ik Utilities Run op Po…
·Hoe je de harde schijf te verw…
·Hoe kan ik veilig Boot een Mac…
·Hoe de helderheid van een MacB…
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe te Batterijen Verandering …
·Hoe te gebruiken Lockdown op e…
·Hoe te converteren VOB naar MP…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een videoclip bewerken 
·Hoe te luisteren naar een audio-cd op ee…
·Hoe partitie zonder opmaak 
·Hoe maak je een Digital Graphics Tablet …
·Hoe maak je een PCI - E grafische kaart …
·Hoe de Intel 810 Chipset Upgrade 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 2200 Restor…
·Hoe te Reformat een ASUS Eee PC 
·Hoe te installeren Ribbon Cable 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com