Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe om te upgraden naar een iMac 24
Als je een kleiner scherm laptop of desktop computer , kunt u upgraden naar een 24 - inch scherm iMac voor uw computer nodig heeft . iMacs zijn desktop computers die door Apple die bekend staan ​​om hun grote grootte van het scherm en het gebruiksgemak . Upgraden kan een zware taak , want het vereist meerdere stappen , vooral als u veel bestanden op uw oude computer . Maar soms is de upgrade is nodig voor een betere kijkervaring . Een 24 - inch scherm iMac biedt een scherper schermresolutie en geeft u een beter overzicht van foto's en video . Wat je nodig hebt
24 - inch scherm iMac
Toetsenbord
muis
Oude computer
Firewire kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw oude computer naar uw nieuwe iMac via een firewire kabel . Firewire kabels gegevensoverdracht sneller dan USB-kabels , die essentieel is voor het upgraden naar een nieuwe iMac vanwege de hoeveelheid bestanden die moeten worden overgedragen . Lokaliseren beide computers in het scherm elkaars om ervoor te zorgen dat een verbinding goed is ingesteld . U kunt de andere computer te zoeken via het Configuratiescherm van Windows onder de gedeelde map. Voor Macs , klikt u op het menu Ga in de Finder en klik op ' Verbind met server ', typ de naam van de computer waarmee u verbinding wilt maken . Kopen van 2

Lanceer een migratie- programma om uw bestanden overzetten van de ene computer naar de andere . Als uw oude computer een Mac is , de standaard applicatie is Migration Assistant . Migratie-assistent maakt het makkelijk voor u om belangrijke informatie van de ene Mac naar de andere , met inbegrip van user accounts , applicaties , netwerk- en computerinstellingen , bestanden en volumes . Als uw computer is een Windows-pc , kijken naar een toepassing van derden , zoals Move2Mac .
3

Installeer de benodigde extra software die je nodig hebt op de nieuwe iMac . Softwareprogramma's mogen niet overdragen tussen computers volledig , dus je kan hebben om ze handmatig te installeren op je nieuwe iMac . Zorg ervoor dat u de seriële sleutels voor deze software- applicaties . U kunt ook extra film -en grafische software installeren om het meeste uit uw iMac te maken .
4

Configureer de resolutie voor de iMac . Afhankelijk van uw behoeften , kunt u de resolutie te veranderen naar de bestanden die u hebt van uw vorige computer, zoals foto's , pictogrammen en video tegemoet . Bijvoorbeeld , als uw oude computer is een mid - size 15 - inch laptop , zet de resolutie op 1280 x 800 . Maar aan de high - definition ervaring op te doen , kunt u deze instellen op 1680 x 1050 . Om de resolutie over een nieuwe iMac te wijzigen , klikt u op " Systeemvoorkeuren " en onder Hardware , kies " Displays , " en selecteer de juiste resolutie op basis van uw behoeften .
5

Breng de verbindingskabels en andere hardware van uw oude computer naar uw nieuwe iMac . Deze kunnen omvatten toetsenbord aansluitingen , externe harde schijf , muis en luidsprekers apparatuur . Zorg ervoor dat deze verbindingen zijn compatibel met uw nieuwe iMac , en zo niet , dan kunt u ze handmatig installeren met de installer schijf voor elke verbinding .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe Hook Up een Mac Book Pro o…
·How to Get Rid van RSS in Albu…
·Hoe maak je een iTunes- biblio…
·Hoe maak je een MacBook Pro tr…
·Hoe te openen een iMac 20 
·Kunt u een schijf in een Mac-l…
·Hoe Hard Reset een MacBook 
·Hoe gebruik je een Apple mini-…
·Hoe je het geheugen op een Mac…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
·Hoe System schijven maken voor een Toshi…
·Hoe te Documenten Stuur naar Kindle 2 
·Hoe kan ik een Dell 924 Printer Fix 
·Hoe maak je een titel afdrukken Met een …
·Hoe te openen een Laptop DVD-speler 
·Externe harde schijf installatie oplosse…
·Hoe te openen een Mac Sleutelhanger 
·Hoe te Surge Protectors Reset voor Elekt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com