Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te openen een PC schijf op een Mac
In tegenstelling tot de Windows - gebaseerde PC , de Apple Macintosh heeft weinig moeite met niet alleen het lezen van een Windows - geschapen diskette , cd of harde schijf . De ingenieurs van het platform om te werken met andere systemen , vooral wetende dat de meeste personal computers ter wereld gebruik maken van het Windows-besturingssysteem . Het gebruiksgemak van de Mac strekt zich uit tot het lezen media gemaakt voor andere platformen . Wat je nodig hebt
Extern diskettestation
USB-of FireWire -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de diskette of cd in het juiste station op de Mac . Als u gebruik maakt van een nieuwere Mac , worden geen diskettestation bestaan ​​binnen de computer , zodat u een USB-of FireWire externe diskettestation nodig . Voor de cd , plaatst u gewoon het in optische drive van de Mac .

Plug 2 in de externe Windows - gebaseerde PC harde schijf via USB -of FireWire in een van de open poorten als je nodig hebt om dit type lezen van de schijf , zet vervolgens de Macintosh , gevolgd door het inschakelen van de harde schijf .

Zoek het pictogram 3 te verschijnen op de Mac desktop , ook wel bekend als de Finder . Of u een diskette , cd-rom of de stekker in een externe harde schijf plaatst , zal de Mac het herkennen en produceren het pictogram op het bureaublad .
4

Dubbelklik op het pictogram van de PC schijf met de muis . Dit zal elke schijf , bestand of programma te openen op een Mac . Zelfs wanneer de schijf gegevens formatteren voor Windows , de Mac nog steeds de informatie te lezen .
5

Zoekt de juiste bestanden die je nodig hebt in de nieuwe Finder-venster dat verschijnt nadat u dubbelklikt op het pictogram . Wanneer u een schijf formatteert, Windows of Mac , creëert het systeem bestanden naar de computer de schijf behoort tot dat systeem vertellen . Op Mac disks , zullen deze onzichtbaar zijn. Echter , wanneer u een PC schijf openen op de Mac , zul je al deze bestanden te zien . Eventuele specifieke om de opmaak van de schijf bestanden niet openen op de Mac . Echter , databestanden zoals tekstverwerking bestanden , geluidsbestanden en beeldbestanden alles zal voor u beschikbaar zijn.
6

Verplaats de bestanden die u nodig hebt in een map op de Mac . Terwijl de Mac Windows - gebaseerde schijven zullen lezen, is het niet een goed idee om bestanden te veel heen en weer bewegen tussen hen, omdat dit kan schijfcorruptie veroorzaken . Windows doet hetzelfde hiërarchische bestandssysteem of HFS als de Mac niet gebruiken, dus het verplaatsen van bestanden heen en weer te veel kan het systeem bestanden te verwarren op de schijf . Dit probleem heeft geen invloed op de gegevens op een niet - beschrijfbaar medium, zoals een cd .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Hoe maak je een Mac Glass Trac…
·Hoe kan ik een video downloade…
·Apple MagSafe-lichtnetadapter …
·Hoe maak je een iPod Probleem 
·Hoe te wijzigen Snow Leopard W…
·Gebruik van MacBook WiFi in Sp…
·Hoe naar Mount een Disk Image …
·Hoe maak je een iPod met een a…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Font Size Changes mijn Mac Screen 's Wan…
·Hoe maak je een Direct 3 - D Device Rese…
·Hoe om energie te besparen met uw comput…
·Hoe maak je een computer op te starten v…
·Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
·Dell Dimension 5150 Specificaties 
·Hoe Hook Up een PCI Express-kaart om een…
·Specificaties van een Toshiba 470CDT 
·Instructies voor het upgraden van een ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com