Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe kan ik een iPad in de auto Luidsprekers Steek
Als uw iPad of iPad Mini al een constante zakelijke metgezel is geworden , is er geen reden om het niet te sluiten op uw auto luidsprekers terwijl u onderweg bent . Terwijl de early adopters had problemen met het aansluiten van een iPad om enkele autoradio's , de meeste van deze bugs werden uitgevoerd door de tijd dat de iPad 2 werd uitgebracht gewerkt . Zolang uw iPad draait iOS 4.2 of hoger , het zou moeten werken met de meeste systemen . Hebben van een professionele installatie van een iPad Mini in uw dashboard kunt u lopen meer dan $ 800, plus de kosten van de iPad . Voor de prijs van een kabel of adapter kunt u deze aansluiten jezelf. Auxiliary Line - in Connections

Als uw autoradio is voorzien van een 1/8-inch aansluiting voor externe apparatuur kunt u meestal gebruik dit om een ​​iPad te sluiten op uw auto luidsprekers . Controleer uw stereo-installatie handleiding om te controleren welke apparaten het ondersteunt . Je zal een 1/8-inch audio kabel nodig . Steek een uiteinde van de kabel in de koptelefoonaansluiting op de iPad en het andere uiteinde in de AUX -aansluiting op de stereo-installatie . Als je stereo niet over een AUX -aansluiting , controleert u de gebruikershandleiding om te zien of het heeft een line-in aansluiting elders . Sommige fabrikanten hebben een lijn voor een cd-wisselaar achter het dashboard of zelfs in de kofferbak van de auto .
Cassette Player Adapters

Oudere autoradio's
dat een cassettespeler omvatten kan worden uitgerust met een cassettespeler adapter . Deze adapters hebben de vorm van een cassettebandje en beschikken over een 3,5 mm plug die wordt aangesloten op de iPad hoofdtelefoonaansluiting . Om de adapter te gebruiken, plaatst u gewoon in de cassettespeler , selecteer vervolgens de cassette optie op de knoppen van de autoradio . Wanneer u iTunes op de iPad te lanceren , moet u in staat om uw muziek te luisteren op de auto luidsprekers .
FM Modulators

FM modulatoren
sluiten op uw iPad en vervolgens uitgezonden de muziek van uw iPad naar FM -ontvanger van uw autoradio . Sommige modellen draadloos uitgezonden naar een ongebruikte FM-frequentie op de stereo . Andere modellen rechtstreeks aansluiten op de achterkant van het dashboard waar de stereo aangesloten op de antenne . Sommige modulatoren zijn batterij-aangedreven , terwijl andere stekker in de sigarettenaansteker van het voertuig. Alvorens een aankoop , check de specificaties van de fabrikant om ervoor te zorgen het kan worden gebruikt met een 30 - pins connector van de iPad .
Bluetooth

Veel autoradio's van vandaag ondersteunen Bluetooth . Als dit het geval is met uw stereo-installatie , kunt u een iPad draadloos verbinding maken met uw auto luidsprekers . Specifiek , de stereo moet Advanced Audio Distribution Profile Bluetooth , die nodig is om muziek streamen ondersteunen . Volg de instructies van de fabrikant om de stereo naar uw iPad koppelen . U kunt toegang krijgen tot Bluetooth -scherm van de iPad door de lancering van " Settings " en vervolgens tikken " Algemeen" en vervolgens " Bluetooth . " In de meeste gevallen moet u een code op uw stereo-installatie in de iPad de eerste keer dat u invoert verbinden .
Disclaimer

Informatie
in dit artikel is van toepassing op de iPad ( 3e generatie ) en iPad Mini . Het kan enigszins of aanzienlijk verschillen met andere versies of producten . Probeer nooit om een iPad of ander elektronisch apparaat te bedienen tijdens het rijden .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een FLV convertere…
·Hoe om WMV's spelen op een iMa…
·Hoe de MacBook Pro 17 Upgrade …
·Hoe de Mac muisaanwijzer verbe…
·Problemen oplossen voor iBooks…
·Hoe je Drive Icons wijzigen op…
·Mijn iMac toetsenbord is vergr…
·Hoe maak je een Logitech Z-550…
·Hoe te dia converteren naar Di…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik upgraden van een Lenovo M50 P…
·Hoe de Boot Device op Master Boot Record…
·Hoe te Un - Dry een Inktcartridge 
·Hoe zien of een Laptop DC Jack slecht is…
·Hoe kan ik een externe dvd gebruikt met …
·Hoe je de sleutels vervangen op een IBM …
·Bamboo Fun Specificaties 
·Hoe Hook Up een PC-voeding 
·Hoe je het geheugen vervangen op een Del…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com