Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe de camera te gebruiken op een iMac
De iMac , een desktop computer gemaakt door Apple , combineert een centrale processor , harde schijf en een flatscreen- LED-display in een geïntegreerde unit , met een ingebouwde iSight -camera boven het scherm . Gebruik de iSight-camera om films en foto's te schieten , en doe gratis video chats via het internet . De iSight-camera wordt ingeschakeld wanneer u een toepassing die het gebruikt , zoals het gratis Photo Booth of iChat applicaties die Apple installeert op elke iMac lanceren . Instructies
Photo Booth
1

Klik op ' Photo Booth ' in het Dock van je iMac om van Apple te lanceren voor het nemen van foto's en video's schieten . Het groene lampje naast de iSight camera wordt ingeschakeld , zodat u weet dat de camera wordt geactiveerd . Kopen van 2

Klik op het pictogram met een vierkant , zodat enkel - opnamemodus . Klik op het icoon met vier vierkantjes tot vier - up modus , die snel neemt vier foto's op een rij staat . Klik op het icoon van een film frame voor video - opnamefunctie in te schakelen.
3

Klik op de rode knop om een ​​foto of een video te schieten . Photo Booth toont een countdown en dan begint het nemen van uw foto of het opnemen van een video . Klik op de zwarte knop om het opnemen van een video te stoppen . Miniatuurafbeeldingen van foto's en video's verschijnen aan de onderkant van het venster Photo Booth . Klik op een thumbnail om een ​​foto te zien of een video .
4

Klik ' Photo Booth ' in het menu Photo Booth . Klik op " Quit " om af te sluiten . Het groene lampje naast de iSight-camera wordt uitgeschakeld , zodat u weet dat de camera is niet meer actief .
IChat
5

Klik op ' iChat ' in het Dock van je iMac om video- chat applicatie van Apple te lanceren . Als u nog niet het opzetten van een gratis account met een compatibele dienst, zoals AIM , Google Talk of Jabber , zal u de " Setup Account" scherm te zien . Klik op de " Account Type " pull - down menu , klik op een dienst , en zich aanmelden voor een account .

Type 6 het e-mailadres van iemand in de " Account Name " tekstveld van de " Buddy List " -venster om haar aan uw vriendenlijst toe te voegen .
7

Klik op " Video " in het menu iChat . Klik op " Video Enabled " in staat te stellen iChat gebruiken de iSight-camera voor een video-chat .
8

Klik op een naam in uw vriendenlijst , en klik vervolgens op het camera-icoontje , gelegen op de top van de Buddy List venster . Het groene lampje naast de iSight camera wordt ingeschakeld , zodat u weet dat de camera is ingeschakeld . De iChat applicatie stuurt een videochat verzoek aan de persoon die u hebt geselecteerd , en een video-chat -venster verschijnt . Als de persoon de uitnodiging accepteert , kunt u zien en horen elkaar tijdens je chat .
9

Klik op de rode cirkel in de linkerbovenhoek van de video- chat- venster om de video chat beëindigen . Klik op ' iChat ' van het iChat -menu , en klik vervolgens op " Quit" om af te sluiten . Het groene lampje naast de iSight-camera wordt uitgeschakeld , zodat u weet dat de camera is niet meer actief .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Apple Hardware Gebruik Beperki…
·Hoe maak je een MacBook Pro A1…
·Hoe maak je een opstartdiskett…
·Mijn IMac harde schijf werkt, …
·Hoe maak je een interne harde …
·Hoe te Reindex Spotlight om be…
·Hoe te formatteren van een nie…
·Hoe Transfer Hi8 naar iMac 
·Hoe kan ik mijn Mac- computer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Adresstickers Maker inst…
·Hoe maak je een USB- printer gebruiken m…
·Toshiba SD - R5002 & Media Compatibilite…
·Hoe je je iTunes-bibliotheek naar een Fl…
·Hoe Memory verwijderen uit een Inspiron …
·Cat 5e Vs . Cat 6 kabel 
·Latitude C800 Specificaties 
·Instructies voor de HP LaserJet 2840 
·How Do You Overclock de Phenom X3 720 ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com