Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te vervangen Trackpad Macbook Pro 17
Apple's MacBook Pro lijn van laptop computers , waaronder het 17 - inch model , kijk strak met hun unibody ontwerpen . Het enige probleem met dit ontwerp is dat , als je wilt om je MacBook Pro zelf te repareren , moet je vrijwel de hele computer uit elkaar te halen . Dit geldt zeker als je nodig hebt om het trackpad te vervangen . Als u nog steeds een garantie op de MacBook Pro 17 - inch laptop , neem het aan Apple of een andere reparatiewerkplaats voor het werk . Het zelf te doen vervalt alle garantie . Wat je nodig hebt
Anti - statisch polsbandje
Werktafel
zachte doek of handdoek
Y1 Tri - wing schroevendraaier beelden # 00 kruiskopschroevendraaier
T6 Torx schroevendraaier
Spudger < br >
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de anti - statische polsbandje op je arm voordat alle werkzaamheden in uw MacBook Pro . Dit zal eventuele statische elektriciteit opbouw die kunnen beschadigen of vernietigen uw computer te verlichten . Haal de stekker van uw MacBook Pro en neem het mee naar je werk tafel , plaats het ondersteboven op een zachte doek of handdoek . Zorg ervoor dat u ook alle randapparatuur , zoals een externe harde schijf of monitor , evenals een muis en toetsenbord de 10 kruiskopschroeven van de onderkant van de MacBook Pro behuizing gehaald heeft .

Schroef 2 . Vier van deze range langs de rand in de buurt van het scharnier , nog eens vier langs de opening clip kant en een aan beide korte uiteinde van de computer . Bij de opening , in de buurt van het scharnier , plaats uw vingers omhoog in de opening en voorzichtig verhogen van de kleine letters om de clips los te houden hem op zijn plaats . Stel vervolgens opzij de onderkant van de behuizing . Kijk naar de lange donkere grijze batterij en zoek de netkabel in de buurt van de harde schijf . Pak het lipje op de connector en trek het aan de connector van uw logica bord los .
3

Zoek de power connector voor de linker ventilator door het traceren van de draden van de ventilator de connector . Gebruik een spudger om deze aansluiting te bevrijden van de socket . Zodra u deze ontkoppeld , schroeft u de drie kruiskopschroeven op het oppervlak van de ventilator . Verwijder de linker ventilator . Herhaal deze procedure met de juiste ventilator en verwijder het ook. Op de ronde voet van de ventilator kamer in de buurt van de optische drive , gebruik je spudger om de retainer daar los te . Dan schakel de toetsenbordverlichting connector daar .
4

Schakel de camera kabel naast de optische drive . Trek hem naar het optische station aan op de connector los . Vind de oranje optische drive kabel connector en , met de spudger , maak deze los van de printplaat. Naast deze , in de buurt van de RAM-chips , los van de connector voor de spreker . Helemaal aan het einde van het logic board , tussen de optische drive en de RAM-chips , til de houder van de IR-sensor , verwijder dan de IR-sensor connector .

Verplaats naar rechts 5 . Net boven de batterij , lokaliseren een stuk metaal met ronde gaten in een raster . Verwijder de schroeven en dit schild . Verplaats naar rechts weer , het opsporen van een iets groter maar gelijkaardig schild . Verwijder de schroeven en het schild . Boven de accu nogmaals , in de buurt van het eerste schild , gaan uw spudger om de oranje trackpad connector tillen . Direct rechts , til de houder over het toetsenbord connector . Gebruik de spudger om deze connector los . Nogmaals , verhuizen gewoon naar rechts , til de bekleding klep en maak de connector . Nogmaals , naar rechts , gebruik je spudger en maak de oranje harde schijf -aansluiting . Nog een keer , naar rechts , verhogen het kleine klepje over de batterij indicatie kabel en gebruik de spudger te schakelen.

Move 6 naar de rechterbovenhoek van de MacBook Pro , vind de diagonale connector er . Til het lipje , draai iets naar links draaien en los het. U bent tot acht schroeven waarmee de printplaat . Twee langere Phillips schroeven bevinden zich in de rechterbovenhoek . Drie meer vorm een grillige rij van het scharnier naar de harde schijf . Een daarvan is in het midden van het bord tussen de twee ventilator kamers in de buurt van het scharnier . De laatste twee zijn naast de optische drive . Draai al deze. Pak de printplaat door de linker , korte kant en verhogen naar rechts . Verwijder het.
7

Ga naar de harde schijf , de zilveren rechthoek in de rechterbenedenhoek . Net erboven , los twee Phillips schroeven van de beugel . Deze zullen niet uit de beugel . Als ze los , verwijder de beugel . Gebruik je vingers te trekken van de batterij indicatie en de harde schijf kabels van het net kooi eronder . Vijf Phillips schroeven op dit raster kooi . Verwijder ze en het rooster kooi . Til de vaste schijf uit de top . Houd de schijf in je hand en maak de connector kabel naar rechts . Neem de harde schijf . Terug te gaan naar de drive -kabel en verwijder de twee schroeven vast te houden op zijn plaats . Haal de kabel . Aan de onderkant van de harde schijf ruimte , los nog twee Phillips schroeven en haal deze beugel .

Move 8 naar links en de batterij waarschuwing van de zwarte plastic stuk met daarin de luidsprekers te verhogen . Langs de rand van de batterij naar in de MacBook Pro , los drie Y1 schroeven . Pak de tab batterij en de batterij te verwijderen . In de linkerbovenhoek , schakel de Bluetooth -antenne en trek deze naar rechts . Til de Bluetooth bord deksel met een spudger . Onder deze , weer gebruik maken van de spudger te wrikken van de andere kabel . Til het schuim in de richting van het scharnier . Verwijder de drie schroeven waarmee de optische drive , twee aan de linkerkant en een aan de rechterkant . Til het optische station uit de computer . In het station kamer , verwijderen van een Phillips schroef in de linkerbovenhoek en twee meer op de zwarte plastic speaker stuk nabij het batterijcompartiment . Haal de subwoofer zwarte gedeelte . Terug in de linkerbovenhoek , verwijder twee schroeven waarmee de camera kabel draad beugel , verwijder dan de beugel .

Verplaats naar de rechter bovenhoek en draai twee kruiskopschroeven 9 , verwijder de houder voor de datakabel voor het scherm dat eruit ziet als een " T. " Aan zowel de linker-en rechterkant van het scherm , neem een T6 schroef voor een totaal van twee , van buitenaf , het verst van het scherm scharnier . Draai uw MacBook Pro over, opent u het scherm en zet de computer op zijn kant , zodat het scherm en case vorm van een "L " Verwijder de andere twee T6 schroeven , schrap zowel het scherm en het lichaam van de computer aan de top met je linkerhand . Draai het lichaam naar het scherm en draai het scherm uit het lichaam en verwijder het scherm .
10

Leg de MacBook Pro weer ondersteboven op uw werktafel . Verwijder de schroeven waarmee de trackpad om de hoofdletters . Til de computer en het trackpad zachtjes duwen door de hoofdletters dus het komt uit . Vervang de trackpad door een nieuwe , dan achteruit stappen 10 op 1 .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe kan ik een PowerBook G3 Ad…
·Wat is goed te gebruiken om ee…
·Hoe kan ik Problemen Logitech …
·De nadelen van Mac-computers 
·Hoe maak je een MacBook camera…
·Hoe maak je verbinding een Mac…
·Hoe maak je een Person's E Zoe…
·Hoe vindt u het modelnummer op…
·Toegang tot een PC Van een Mac…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te vervangen van een gebroken harde …
·Hoe de Multiplier wijzigen in een Pentiu…
·Hoe maak je een HP 6210 uitvoerlade Verv…
·Technische Specificaties voor de XFX Nvi…
·Wat is DDR2 1066 ? 
·Hoe Memory in een Satellite laptop insta…
·Hoe maak je een moederbord identificeren…
·Hoe te Audio downloaden van Smart Media …
·Het automatisch laden van uw computer sp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com