Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te converteren iWeb
Apple iWeb bedoeld als een persoonlijke blogging tool , maar het kan veel meer doen dan dat . U kunt volledige websites te bouwen met de object- gebaseerde iWeb . Het probleem tot voor kort was dat , tenzij je wilde naar uw website om Apple's MobileMe gastheer publiceren , was het moeilijk om iWeb converteren naar een standaard website die zal werken op elke host . Apple eindelijk dit probleem opgelost met iLife 11 , de software suite die iWeb bevat . Nu kunt u iWeb converteren naar gebruik van uw website waar maken . Instructies

Ontwerp 1 van uw website in iWeb zoals je normaal zou doen . Importeer de afbeeldingen die u nodig hebt , voeg de effecten , en schrijf je tekst . U kunt uw tekst in een tekstverwerker , maar met behulp van eigen Pages van Apple -software stelt u in staat om alle opmaak intact te houden wanneer u het in uw website te kopiëren . Bewerk uw foto's , tekeningen en andere afbeeldingen in iPhoto van Apple of een andere foto - editing software . Stel het beeld " Resolutie " op 72 pixels per inch en sla al je afbeeldingen als JPEG-bestanden .

Klik 2 op de titel van uw website in de zijbalk iWeb 's aan de linkerkant . Klik niet op de "Home " of elke andere pagina in de website , maar alleen op de eigenlijke site titel . Dit zal een dialoogvenster op de juiste waar u uw website kunt converteren voor gebruik op een website Internet gastheer te openen .
3

Klik op de scroll-knop naast " Publiceren " in de " Site Publishing Settings " venster dat in de rechterkant van de iWeb -interface verschijnt . Op de scroll -knop , selecteer " FTP-server . " Onder deze , typt u in de volledige naam van de URL van uw website , met inbegrip van de " www " aan het begin . Je hoeft niet de " http://" deel van het adres nodig .

Verplaatsen naar de "FTP Server Settings " gebied van de iWeb -interface 4 . In het eerste vak , het label " Server Address ", voeg het adres dat u gebruikt voor de website host voor het uploaden . Als uw website URL is " www.johnsmith.com , " type " ftp.johnsmith.com . " In het volgende vak de " gebruikersnaam " aangesloten op uw webhost , gevolgd door uw wachtwoord in het volgende vak .
5

Selecteer de " Test Connection " om te bevestigen dat u hebt ingevoerd alle van de eerdere gegevens correct . Als iWeb bevestigt dit , naar beneden naar de "Website URL "-gebied en type uw website-adres , dit keer met inbegrip van " http://" in het begin .

Move 6 op de knoppen aan de onderkant van de iWeb -interface en klik op de een die eruit ziet als een groene naar boven wijzende pijl label " publiceren site . " Dan zal iWeb uw website converteren en uploaden naar de webhost .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Een Blanco MacBook Pro Screen 
·Uitwerpen van een Flip Camera …
·Hoe te Parallels gebruiken Met…
·Hoe de standaard videospeler i…
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe te controleren de ventilat…
·Kan een MacBook uitgang op een…
·Hoe om video te bewerken in iM…
·Pros & Cons van MacBook 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Mini SD Card Serial Numb…
·Hoe te Catalyst Driver Update 
·Hoe om te achterhalen hoeveel vrije schi…
·Hoe kan ik TV kijken op mijn PC 
·Een draadloze PCI -kaart installeren van…
·Hoe maak je een Mac-adresboek afdrukken …
·Hoe wijzig ik de zoom niveau op Windows …
·Hoe maak je verbinding een Inspiron 2650…
·Wat is het verschil tussen Socket 478 en…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com