Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Wat te wissen wanneer het wegwerken van een MacBook Pro
Als je hebt besloten om zich te ontdoen van je MacBook Pro , om welke reden dan ook, u niet wilt dat de persoon die het gebruikt nadat u de toegang tot al uw persoonlijke hebben informatie , documenten en gegevens . Het is absoluut noodzakelijk dat u back-up en vervolgens verwijderen van uw persoonlijke spullen voor het wegwerken van uw laptop . Ongeacht de methode die u kiest voor het reinigen van je MacBook Pro , wilt u ervoor zorgen dat u uw persoonlijke bestanden , documenten , muziek , foto's , video's , bladwijzers en voorkeuren te verwijderen . Persoonlijke documenten

verwijderen van uw persoonlijke bestanden en documenten is de eerste logische stap om te nemen als je het wegwerken van uw MacBook Pro . Begin met het legen van de map " Documenten " en ga dan naar het opruimen van uw bureaublad . Verwijder alle mappen die u hebt gemaakt op verschillende locaties ook . U zult ook willen uw adresboek contacten te verwijderen en uw e-mailaccounts verwijderen uit Mail.
ILife Bibliotheken Toepassingen

De iLife software bundel bevat iTunes , iPhoto , iCal , Safari en iWeb . Dat betekent ook dat deze applicaties bevatten uw muziek , persoonlijke foto's , agenda-items , bookmarks en mogelijke websites die u hebt gemaakt op je Mac . Leeg de bibliotheken in iTunes en iPhoto en zorg ervoor dat alle items te verplaatsen naar de prullenmand , in tegenstelling tot alleen ze te verwijderen uit uw bibliotheek . Je moet ook alle bladwijzers te wissen en opnieuw in te stellen Safari , verwijder alle iCal-agenda's en gebeurtenissen , en verwijderen en plaatsen van iWeb evenals
Gebruikersaccounts en Netwerk Voorkeuren .

Gebruikersaccounts bevatten veel persoonlijke informatie , inclusief instellingen , wachtwoord sleutelhangers , mailaccounts en bladwijzers . Om gebruikersaccounts te verwijderen , gaat u naar uw Systeemvoorkeuren en klik op de " Accounts " venster . Klik op een account en klik vervolgens op de " - "-teken onder de lijst met accounts . Om uw beheerdersaccount verwijderen, moet u eerst een nieuwe administrator account aanmaken en vervolgens inloggen onder die nieuwe account .
Herstellen naar fabrieksinstellingen

De meest effectieve manier om alle sporen van uw persoonlijke gegevens uit een MacBook Pro volledig uit te wissen is om het systeem te herstellen naar de fabrieksinstellingen . Het herstellen van uw MacBook Pro om de fabrieksinstellingen vereist de installatie-dvd die bij kwam in de doos toen je hem kocht . Herstellen ook volledig gewist van uw harde schijf , dus zorg ervoor dat u een back-up van alles wat je op voorhand moet maken .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te wijzigen van een naam o…
·Hoe maak je een Seagate Extern…
·Eenvoudige manieren om de snel…
·Hoe je Virtueel geheugen uitsc…
·Hoe u uw Mac Hard Drive Space …
·Hoe kan ik een Toshiba- televi…
·Hoe je het scherm vervangen op…
·Hoe een eMac Demonteer 
·PowerBook G4 Titanium Plastic …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Thinkpad T43 configureren voor ee…
·De omzetting van RGB naar VGA 
·Hoe maak je een Microsoft Bluetooth Keyb…
·Soorten batterijen voor PC Computers 
·Hoe te branden van een schijf beeld op e…
·De beste Notepad Computers 
·Hoe maak je een Bootable USB Drive maken…
·Hoe te bekijken op het internet op een H…
·Gebroken scherm in de Dell Latitude D510…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com