Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> All - In - One printers >> Content
Hoe maak je een cartridge Jam in een HP All in One Printer 2210 Fix
Cartridge of cartridgewagen jam fouten weergegeven op je HP PSC 2210 all-in scherm een printer kan duiden op een feitelijke belemmering in de printer , een softwarefout of zelfs incorrect geïnstalleerde cartridges . HP raadt aan te beginnen met de eenvoudigste oplossing voor het probleem eerste , uiteindelijk je omhoog te werken naar de printer gedeeltelijk resetten als er geen andere oplossing werken . Hulp zoeken bij een dienst winkel als na het voltooien van alle stappen van de foutmelding verschijnt nog . Instructies
1

Druk op de "Power " knop 2210 's dus het is niet meer verlicht . Wacht 15 seconden , druk dan opnieuw op de " Power" knop, zodat deze oplicht . Druk op de " Setup" knop op het bedieningspaneel en druk vervolgens op de pijltoetsen totdat u " Print Report . " Druk op de knop " Ok " , gebruik dan de pijltjestoetsen om " Zelftestrapport " en druk nogmaals op de knop " OK " . Wacht tot de printer om het rapport te produceren om te zien of de foutmelding toont opnieuw . Kopen van 2

Haal al het papier uit inbreng van de printer en uitvoerlade , het verlaten van een vastgelopen papier . Haal de stekker aansluitingen van de printer aan de achterzijde , met inbegrip van het netsnoer . Druk op het lipje aan de linkerkant van de achterdeur van de printer om de deur te verwijderen .
3

Til de bovenklep van de 2210 . Trek alle geplakt papier uit de boven-en achterzijde van de printer en draai de rollen om te controleren op kleine stukjes papier . Duw de wagen cartridge langs zijn pad naar de linker-en rechterkant van de printer en verwijder alle stukjes papier die blokkeren het pad .
4

Vervang achterdeur van de printer , zodat het lipje aan de linkerkant snaps , dan zakken de bovenklep van de printer . Vervang aansluitingen van de printer en plaats het papier terug in de invoerlade . Druk op de "Power " -knop om de 2210 weer in te schakelen . Druk een zelftestrapport via het bedieningspaneel van de printer als voorheen .
5

Til bovenkant van de printer bedekken nogmaals, als het zelftestrapport niet wordt afgedrukt , en wacht tot de cartridge wagen niet meer beweegt . Push up op de covers over de twee patronen , swingende de deksels omhoog . Duw de cartridges , en trek ze uit de wagen . Plaats de cartridges terug in hun sloten in de wagen , en zorg ervoor dat het etiket op de cartridge naar boven wijst . Vouw de covers terug over de inktpatronen en sluit de bovenklep .
6

Verwijder de printer uit het stopcontact van elke voedingsadapters of back-up batterijen , het aansluiten van de kabel rechtstreeks aan op een stopcontact . Als de printer blijft het fout weer , gedeeltelijk resetten van de 2210 door eerst de stekker van het netsnoer uit de achterkant van de printer . Houd de " Cancel " en linker pijltoetsen op het bedieningspaneel naar beneden als u de stekker van het netsnoer weer in de printer . Zodra het bedieningspaneel "Reset " , laat u de toetsen op het bedieningspaneel .

Previous: Next:
  All - In - One printers
·Hoe maak je een Lexmark X85 In…
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe kan ik mijn HP 1315 Terug …
·Scannen met een HP 6210 All - …
·Hoe de HP Change All -in - One…
·De Best Office Laser All -in -…
·Hoe om programma's downloaden …
·Hoe maak je verbinding een X12…
·Hoe kan ik een document scanne…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te bespoedigen een 5V Fan 
·Hoe je het moederbord vervangen in een H…
·Hoe te formatteren en partitioneren van …
·Hoe te gebruiken Wi - Fi op een Amazon K…
·Hoe maak je een computer Tower Upgrade 
·Hoe maak je een Micro SD-kaart wijzigen …
·Hoe Video Sync om een ​​iPad 
·Hoe je een inkjetprinter voor High Volum…
·Hoe de AMD Athlon 6000 Overclock 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com