CCleaner 5.0 eindelijk te downloaden

Het populaire pc-schoonmaakprogramma CCleaner is alweer toe aan zijn vijfde versie. CCleaner 5.0 kan nu nog beter detecteren welke programma’s je pc trager maken, maar kan nu ook zien welke bestanden de meeste ruimte innemen op je harde schijf.

CCleaner is al jaren een geliefde tool voor pc-bezitters. Het programma scant je harde schijf om te kijken welke programma’s onnodig veel geheugen gebruiken. Die programma’s kunnen vervolgens worden verwijderd.

Grote bestanden

Met versie 5.0 is die scan nog nauwkeuriger geworden. Het grote verschil met de oude versie is dat de nieuwe CCleaner nu ook kijkt naar welke bestanden veel ruimte op je schijf innemen. Als je bijvoorbeeld ooit een flinke torrent van een tv-serie hebt binnengehaald maar die helemaal vergeten bent, dan kan CCleaner die nu vinden.

Browsers

Een andere belangrijke verandering is dat CCleaner nu ook binnen de browsers Firefox en Opera zoeken naar onnodige bestanden, zoals oude plugins. Daarvoor moeten gebruikers wel de allernieuwste versie van Firefox, 34, hebben.

Windows 10

Het programma werkt zoals gewoonlijk op alle Windows-versies, ook op 64-bit. Als bonus werkt het programma zelfs perfect op Windows 10, dus ook iedereen die dat nu al uitprobeert kan er mee overweg. Het programma is is hier te downloaden.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>