Advertorial: Print je mooiste foto’s met PIXMA Cloud Link

Hoogwaardige Photo All-in-One

Deze stijlvolle en compacte hoogwaardige All-in-One biedt een uitzonderlijke kwaliteit prints, kopieën en scans en geavanceerde Wi-Fi-, Ethernet- en cloud-connectiviteit. Het is een ideale keuze voor fotoliefhebbers en voorziet in snel en eenvoudig printen vanaf meerdere pc’s, camera’s met Wi-Fi, geheugenkaarten, cloudservices en mobiele apparaten.


Cloud printing

Print direct vanaf internet met behulp van het verbeterde PIXMA Cloud Link. Print binnen enkele seconden foto’s van Facebook, Twitter en online albums zoals CANON iMAGE GATEWAY en Picasa, of print documenten vanuit cloudservices zoals Evernote en Dropbox, zonder een pc. Download briefpapier en andere sjablonen rechtstreeks van de PIXMA Cloud.


Geschikt voor smartphone en tablets

Bedien je printer vrijwel overal via je smartphone. Download Canon’s PIXMA Printing Solutions-app om vanaf je smartphone en rechtstreeks vanuit cloudservices te printen of daar naartoe te scannen. Je kunt zelfs de printerstatus, gebruikershandleiding en het inktniveau bekijken. Ook ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print is aanwezig.


Touch-bediening

Een groot touchpanel met 8,8 cm kleurentouchscreen biedt intuïtieve bediening met de vingertoppen, waarmee snel en eenvoudig door de menu’s kan worden genavigeerd en het eenvoudig is om functies te selecteren, voorbeelden weer te geven en cloudservices te gebruiken.


Zet de volgende stap en beleef de wereld van PIXMA!


This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>