Nóg meer naaktfoto's beroemdheden uitgelekt

Er zijn nieuwe naaktfoto’s van beroemdheden opgedoken op internet. Dit keer zijn onder andere Kim Kardashian en Vanessa Hudgens het slachtoffers van hackers en staan ze in hun evakostuum op internet.

Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Hackers zouden de foto’s op fora als Reddit en 4chan hebben geplaatst, waar deze maand al eerder honderden foto’s van andere celebrities uitlekten.


Naast Hudgens en Kardashian zijn ook foto’s opgedoken van Amber Heard en Rihanna. Het is niet duidelijk wanneer de foto’s zijn gemaakt en of zegestolen zijn uit iCloud, net als de vorige foto’s.

Offline halen

De foto’s verschenen dit weekend op diverse fora als Reddit, maar de moderators van die site halen de foto’s zo snel mogelijk offline, maar op het drukke forum is dat vechten tegen de bierkaai. De foto’s verschijnen dus nog steeds sporadisch op de websites.

Naaktfoto’s gestolen

Waarschijnlijk zijn de foto’s afkomstig van dezelfde hacker die vorige maand honderden naaktfoto’s van beroemdheden stal. Vermoedelijk kwamen die foto’s uit Apples online opslagdienst iCloud. Apple schroefde na de hack de beveiliging van iCloud verder op.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>