Universiteit Cyprus accepteert collegegeld in bitcoin

Foto:  Getty Images

De universiteit noemt de digitale valuta een “onvermijdelijke technische ontwikkeling die zal zorgen voor flinke innovatie in online commercie, financiële systemen, internationale betalingen en wereldwijde economische ontwikkeling.”

Bitcoins worden op steeds meer plekken geaccepteerd. Hoewel webwinkels over het algemeen nog geen bitcoins accepteren, maakte Thuisbezorgd.nl het onlangs al wel mogelijk om eten te bestellen met bitcoins.

Door de enorme schommelingen van de koers van de bitcoin is het riskant om de valuta aan te nemen. Hoewel de waarde in de afgelopen drie weken is verdriedubbeld, heeft de bitcoin in het verleden ook wel eens plotseling veel waarde verloren.

Hoe is de bitcoin ontstaan en wat kun je ermee?

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>