Computer Idee Nachtwacht – Xtorm XSC002 10400 mAh Power Bank

Merk: Xtorm


Type: XSC002 mobiele oplader, 10400 mAh


iBood-aanbieding: klikkerdeklik!


 


In de trein, het vliegtuig of desnoods op het water ontbreekt vaak een stopcontact en u zult altijd zien dat precies dáár uw mobiele gadget begint te zeuren over een lege batterij. Vervelend als u dan nog een reis van een uurtje of wat voor de boeg hebt! Met een mobiele lader zoals we die vandaag aantreffen als iBood dagaanbieding hoeft u daar voortaan niet bang meer voor te zijn. Het apparaatje beschikt over een ingebouwde accu met een vermogen van maar liefst 10400 mAh en een tweetal USB-aansluitingen. Omdat één van deze poorten een stroomsterkte van 2,1 Ampère kan leveren behoort laden van bijvoorbeeld een iPad eveneens tot de mogelijkheden. Tegelijkertijd kan dan ook nog een apparaat met wat bescheidener energiewensen (bijvoorbeeld een smartphone) bijgetankt worden. Enige kleinigheidje dat u niet moet vergeten is natuurlijk dat de Xtorm zelve uiteraard na bewezen diensten óók geladen moet worden. Maar als u voortaan een volgeladen Xtorm bij u hebt, staat u nergens meer zonder lege elektronische gadgets!


 


Reviews


Jammer, maar voor dit apparaat zijn geen (interessante) reviews te vinden. Waarschijnlijk niet ‘sexy’ genoeg voor de gemiddelde techsite, wat eigenlijk jammer is. Toch kunnen we uit eigen ervaring stellen dat een mobiele reservetank voor onderweg zeker geen overbodige luxe is en al snel tot een onmisbaar accessoire verwordt. Zeker met de energiehongerige grootbeeld-smartphones en andere mobiele energievretertjes.

Conclusie

Voor dit vermogen (iets meer dan 10 Ah) is de iBood-prijs van €29,95 (35,90 inclusief verzendkosten) héél aantrekkelijk, zeker ook omdat de verkoopprijs van Xtorm zelf €69 bedraagt. Zeker als u veel onderweg bent met het OV (of desnoods op de fiets!) is zo’n ‘power bank’ een ideale reisgenoot. Om het over de lange vakantieritten in trein, bus of vliegtuig maar helemaal niet te hebben. Een aanrader dus, wat ons betreft!

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>