‘Foto’s en video tonen aluminium Galaxy S5 Prime’

'Foto's en video tonen aluminium Galaxy S5 Prime'Foto:  Getty/Bloomberg

Op de foto’s is een smartphone te zien met een nagenoeg gelijk uiterlijk als de Galaxy S5. De achterkant beschikt nog steeds over kleine putjes en ook de randen en de vorm zijn gelijk.

Phone Arena, dat de foto’s heeft gepubliceerd, merkt op dat de speaker aan de onderkant in plaats van op de achterkant zit en stelt dat de behuizing van aluminium in plaats van plastic is gemaakt.

Over de Galaxy S5 Prime gaan al langer geruchten. Het zou een verbeterde versie van de originele S5 zijn die pas enkele weken te koop is. Phone Arena bevestigt eerdere geruchten over een qhd-scherm met een hogere resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Bovendien zou er een Snapdragon 805-chip inzitten, in plaats van de Snapdragon 801-versie uit de S5. De Prime moet ook een snellere grafische processor krijgen en het werkgeheugen zou 3GB in plaats van 2GB bedragen.


Video


Afgelopen weekend dook ook een video op van een nieuw toestel van Samsung. De persoon in de video laat weten dat het om een niet definitief model gaat en het uiterlijk dus nog niet zeker is. Het toestel in de video heeft dan ook een gladde achterkant zonder putjes en een dikke rand tussen de achterkant en de voorkant.

Mogelijk gaat het om de Galaxy S5 Active, maar zoals duidelijk in de video te zien is heeft de telefoon een aluminium achterkant en een qhd-scherm waardoor het logischer is dat het een om een voortijdig model van de Galaxy S5 Prime gaat. De nieuwe smartphone wordt in juni verwacht.

Vergelijking: HTC One M8, Galaxy S5 of Xperia Z2?

Lees onze review van de Galaxy S5

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>