Virtueel kleren passen in de Bijenkorf

De paskamer is gemaakt met behulp van Kinect-technologie. Als een bezoekje brengt aan de Bijenkorf en je iets wilt passen, hoef je alleen nog maar voor een scherm van Clear Channel te gaan staan.


Gelijk delen


Je kunt vervolgens nieuwe kleding en accessoires uit de zomercollectie kiezen. Dan kun je zien hoe deze kledingstukken bij je staan. Vind je het leuk? Dan kun je gelijk een foto maken en die naar jezelf sturen, of delen op social media.


Nederland voorop


De Bijenkorf is de eerste die bezoekers laat kennismaken met de innovatieve toepassing van de virtuele paskamer. Een primeur in Nederland en zelfs ver daarbuiten, aldus Robert Bohemen, directeur Marketing van de Bijenkorf.


Reizend pashokje


Wil je ook virtueel kleren passen? De paskamer reist vanaf vandaag langs vier filialen om bezoekers kennis te laten maken met deze nieuwe techniek. Van 15 tot 20 april is het virtueel passen in Amsterdam, van 22 tot 27 april kun je in Den Haag terecht, van 29 april tot 4 mei in Rotterdam en als laatste kunnen de inwoners van Eindhoven van 5 tot 11 mei aan het passen slaan. 


 


This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>