Nieuwe cameratelefoon van Samsung op komst

Foto:  NUtech/Jeffrey Weller

Samsung heeft zelf een uitnodiging online gezet voor een evenement op 29 april voor de aankondiging van een nieuw toestel.

Op de afbeeldingen staat  ‘Kapture the moment’ met een grote K ernaast. Naar verluidt gaat het nieuwe toestel dan ook de K Zoom heten.

Een toestel met die naam werd dit weekend ook goedgekeurd door toezichthouder FCC in de Verenigde Staten. Dat betekent dat er binnenkort een telefoon met die naam uit zal komen. In eerste instantie werd een Galaxy S5 Zoom verwacht, maar recent noemen anonieme bronnen de naam K Zoom.


Specificaties


Als eerdere geruchten kloppen krijgt de K Zoom een 4,8 inch-scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Naar verluidt beschikt de sensor over 19 megapixel, 10 keer optische zoom en is er een Xenon-flits te vinden.

Ook gaan er geruchten dat de lens bijna niet meer uit de behuizing van het toestel steekt, wat bij de Galaxy S4 Zoom (foto) nog wel het geval was. De K Zoom zou daardoor veel dunner kunnen zijn.

Lees onze review van de Galaxy S4 Zoom en onze hands-on met de Galaxy S5

De belangrijkste vernieuwingen van de Galaxy S5

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>