Jongen aangevallen voor het dragen van Google Glass

De 20-jarige journalist Kyle Russel kwam afgelopen vrijdag van een demonstratie tegen een Google-medewerker die een pand had gekocht en huurders uit wilde zetten, toen hij op straat een vrouw tegen het lijf liep met een leren jack en opgeschoren kapsel. Ze schold hem uit voor Glass, rukte de bril van zijn hoofd en rende ermee weg. Niet veel later smeet ze de bril op straat kapot.


Exploderende huizenprijzen


Dit is niet het eerste voorval waarbij de spanningen tussen Google en alles wat aan dit bedrijf is gerelateerd hoog oplopen. De werknemers van Google overspoelen de huizenmarkt met hun topsalarissen, waardoor de huizenprijzen exploderen en mensen worden gedwongen om ergens anders te gaan wonen. Daar zijn de huidige inwoners van San Francisco – heel begrijpelijk – niet zo blij mee.


Een aantal maanden geleden werd een vrouw met een Google Glass op ook al aangevallen in een punkbar in de stad. Het begin van het incident filmde ze met haar bril.


Bron: Business Insider

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>