WhatsApp verhoogt groepslimiet naar 512 gebruikers

Voortaan kun je met in totaal 512 mensen in één groep actief chatten binnen de populaire communicatiedienst WhatsApp.

Voorheen was dit alleen mogelijk binnen de bèta die beschikbaar is voor Android en iOS. Echter, de website WABetaInfo meldt nu dat WhatsApp een update uitrolt die het aantal groepsgebruikers dus voor iedereen verhoogt.

Mocht je nog geen update voor de app ontvangen hebben, dan kan dat elk moment gebeuren. Kun je niet wachten? Bekijk dan de digitale winkelpagina’s voor Android en iOS om te zien of er voor jou al een update klaarstaat.

WhatsApp ondersteunt grotere groepen

Weet je niet zeker of je reeds een update ontvangen hebt, maak dan voor de zekerheid een nieuwe groep aan. Je ziet dan bovenin het scherm staan hoeveel mensen je kunt toevoegen aan de zojuist aangemaakte groep.

Deze update is met name handig voor grote organisaties en bedrijven, die op een toegankelijke manier willen communiceren met werknemers, collega’s en vrijwilligers.

Ondertussen werkt WhatsApp ook nog aan een nieuwe tab voor binnen de app, genaamd Communities (Gemeenschappen). Dat wordt een soort forumachtig onderdeel waarin veel mensen samen kunnen komen die een gedeelde interesse hebben. Je leest daar meer over bij onze collega’s van Computer!Totaal.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>